Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Battlefront II

Xbox
Star Wars: Battlefront II
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    1 november 2005
  • Utvecklare
    LucasArts, Pandemic Studios
  • Antal ägare
    316
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.1

Speltest av snickon_me

Inskickad av snickon_me den 13/12 -05 20:51

Handling / story / vad man gör i spelet
I Star Wars Battlefront 2 ska man göra som på första, men nu på Campaign får man göra uppdrag, inte bara att ta över commandposts. Nu ska man döda flera jedi, försvara mm. men ibland går spelet på tid, och då är det riktigt jobbigt. Men annars ska man bara ta över commandposts på spelet. På Galactic Conquest så går det ut på att man ska förflytta sina skepp från planet till planet och kriga. Men man måste köpa sina gubbar och
sina saker.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är det bästa jag någonsin jag har köpt, och det bästa Star wars spelet. Det bästa med spelet är att man kan vara ute i rymden och att vara Jedi och andra häftiga gubbar som Jango Fett och Han solo. Spelet är ju också häftigt för att man har nya gubbar och nya vapen, men vissa gubbar har andra vapen som dem inte hade i ettan.

Betyg till spelet
Grafiken är så underbar, för man ser allt och det är inge bugg på spelet som det är på ettan, om det är bugg så är det bara om man skjuter missil när man kör space battle, om man träffar lite på yttre vingen så skadar det inte så mycket det borde skada. Speletskänslan är skön, för man känner värkligen att det vibrerar, och att man får känslan av att man är en gubbe på spelet. Ljudet på spelet är också underbar, för att man hör allt på spelet, även om man har lite ljud hör man spelets underbara ljud. Hållbarheten på spelet är ganska bra, för man kan tröttna efter 1-2 månader eller kanske tidigare.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10