Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRallisport Challenge 2

Xbox
Rallisport Challenge 2
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  21 maj 2004
 • Utvecklare
  Digital Illusions
 • Antal ägare
  61
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 8.4

Speltest av gta89

Inskickad av gta89 den 29/08 -05 11:21

Handling / story / vad man gör i spelet
Rally sport 2 challenge är jätte kul bil spel för yngre tycker jag i alla fall till och med jag tycker detta spelet är roligt vilket bil spel tycker ni är roligast av alla bil spel?.Hmmm jag tycker NFS1 men man måste vara riktigt bra på spelet annas tycker jag att det är jätte svårt men det är lätt för mig nu i alla fall.

Man får nya banor och nya bilar och m.m. och så men nu är det är det för det mesta att jag inte spelar det längre så mycket mer.Och man får ju bättre och bättre bilare hela tiden.

Vad jag tycker om spelet
Jag tyckergrafiken är jätte bra;) i alla fall tycker jag tycker inte ni det ?? jag tycker det. hållbarheten är jätte bra om man inte räknar med att det hakar upp sig men inte lika ofta som lego star wars för det hakar upp sig jätte ofta för mig:(.Bilarna alltså min favorit bil är nog den röd-blå'a.Att man inte får delar och sånt vet jag ej=(=(.

Betyg till spelet
Jag tycker det är ett bra bil spel på x-box tycker jag i alla fall och 1:an har jag aldrig kört förut har ni???.Detta's spel grafik och sånt tycker jag är jätte bra tycker jag faktis men man får tycka vad man vill eller hur;).Vissa bilar är jätt dåliga mot vissa andra bilar som man möter ibland som skodan är jätte dålig tycker jag.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 5 Grafik: 9 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8