Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed Underground

Xbox
Need for Speed Underground
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  17 november 2003
 • Utvecklare
  Electronic Arts
 • Antal ägare
  293
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.9

Speltest av gta89

Inskickad av gta89 den 24/09 -05 16:29

Handling / story / vad man gör i spelet
Man sitter och kör bil hela tiden man ska fokusera sig på hur man kör. Man kan ju inte krocka i väggar hela tiden men man tränar ju upp sig hela tiden. Man kör bilar man uppgraderar de hela tiden men man måste ha vunnit på snabb race också. Ni undrar säkert hur man kör det? Jo man går alltså inte in Go Underground för då kommer du förståss fel man går in på den ikonen som är under det förstår ni lite nu?......Bra då börjar vi!

----------------------------------------------------------------

Under rasen ska man ligga etta hela tiden om man är bra förstås man kan designa de bilarna men dekaler, vinyler, häftiga spoilers. Om du vill ha en riktigt snygg bil så måste du vinna massa drift race. Det är på snabb race det. Och på drag race så är det lite svårare för då möter man andra bilar på samma bana. Det gör man ju också på drag race men inte på samma bana. Alltså de är på samma bana men inte så du ser de inte. Då vet ni lite mer vill ni veta mer läs vidare då!

-------------------------------------------------------------

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker EA games har gjort ett bra jobb och samma med NFS2 fast det är ju lite dyrare. Jag tycker också bilden på teven är snygg när man spelar för det är inte massa bitar som på playstation1. Men man tycker ju dom har verkligen gjort ett snyggt spel!.....Eller hur? Spelkänslan är suverän, ljudet med. Hållbarheten är också lika bra som det andra Grafiken är i världsklass som tillsammans hela spelet.

Betyg till spelet
Mina betyg är väldigt höga för vara ett ganska gammalt spel eller inte så gammalt men ändå. Spelets betyg ger jag en 48:a poängare!. Av spelet är mina betyg väldigt höga som jag sa men det ända FELET är: att man tröttnar ganska snabbt om man inte har klarar av det. Eller någonting sådant det är faktiskt svårt.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10