Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Xbox
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    333
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.6

Speltest av NolifeGames

Inskickad av NolifeGames den 31/08 -08 18:45

Handling / story / vad man gör i spelet
I det här spelet är du en man som har kommit till Rock Port City för att bättra på sitt rykte i bilvärlden. När du kommer dit så kör du först några race men sedan så kommer du att utmana en Blacklist-Rival. Han har fifflat med din bil och då förlorar du den. Men polisen kommer och tillfångatar dig. När du kommer ut så har Razor (blacklist-rivalen som du utmanade) jobbat sig upp till Blacklist-toppen. Han är alltså bäst. Du ska nu kämpa dig igenom Blacklistan som är 15 stycken förare som har ett topprykte. Först måste du bygga upp ditt rykte och sen så kan du utmana Blacklist-rivalerna. Om du vinner så får du välja två marker. Det finns 3 frågetecken och 3 verkstads uppgraderingar. På frågetecknen så kan du vinna extrapengar och "komma ut från fängelset gratis". Men du kan också vinna Blacklist-rivalens bil. Om du gör det så finns den i ditt garage senare. Jag kan lika gärna dra knapparna: A handbroms
B lustgas, X speedbreaker (med speedbreakern så kan du göra så att det går i slow motion och då kan du lättare se vart till exempel spikmattorna är), Y titta bakåt, L bromsa och backa, R gasa, Joysticken så styr du. Det var alla knappar.

I det här spelet ska du alltså köra race mot Blacklist-rivaler och köra ifrån polisen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättebra. Men det som är synd är just det med ljudet. Visst, det är bra låtar och det är jättebra att man kan fixa en egen låtlista i jukeboxen. Men till exempel när det visar små flashfilmer då och då så är det väldigt dåligt ljud som aldrig passar till omgivningen. Men i det hela är spelet ett jättebra spel som aldrig blir tråkigt. Just det här spelet rekommenderar jag till alla bilgalna, äventyrsälskande spelnissar där ute. Köp det om du gillar sådant.

Betyg till spelet
Grafiken i det här spelet är underbar, den är verkligen underbar. Det syns verkligen att dem som har gjort det här spelet har lagt ner tid. Därför blir det en klar 10.

Spelkänslan är också väldigt bra, kanske inte underbar men det är skönt att köra. Det känns inte som om du sitter och håller i en kontroll utan snarare som om du håller i en ratt. Därför blir det en klar 10 det med.

Ljudet i det här spelet är jättebra men tyvärr inte en tia. Det passar nästan aldrig till omgivningarna. Det är bra låtar men liksom extra ljudet är dåligt. Därför blir det bara en 9.

Hållbarheten i det här spelet är bättre än bäst. Det är underbart att man kan köra samma race gång på gång och ändå tjäna pengar på det. Det rä en klar 10.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10