Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Xbox
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    333
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.6

Speltest av manistheman

Inskickad av manistheman den 26/05 -08 20:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Speltest – Need for Speed: Most Wanted – Xbox

Du åker till Rockport City för att finna lyckan. Men allt inte riktigt som man hade tänkt sig och hela historien blir en mardröm.
Efter att ha kört runt i staden med sin BMW M3 E46 får man träffa en killa som heter Clarence Callahan som har smeknamnet Razor. Efter en pratstund vill Razor utmana dig på ett race. Men något är inte riktigt som det ska vara…
Ni börjar köra racet och får nästan direkt poliser efter er. Plötsligt stannar din bil och du blir tagen av polisen. Razor beslagtar din bil och nu finns inget mer kvar!

Men med lite hjälp av en som kallas Mia, lyckas du komma ut.
Nu vill du ge tillbaka och få tag din bil. Vägen dit är väldigt lång och du har 15 hinder som står i vägen för din BMW, nämligen Blacklist #15. Razor ligger etta och utnyttjar din bil för att ligga på toppen. Du hänger med och börjar nu på 16:e plats. Det är nu upp till dig att nå Razor som ligger på 1:a plats.
Blacklist är där gatornas bäste förare ligger och kör olagligt det bara går.

Vad jag tycker om spelet
Most Wanted är lätt det bästa bilspelet som jag har spelat.
Jag fastnade väldigt mycket för den enastående handlingen.

För att huvudtaget kunna möta Blacklist-förarna måste du klara av utmaningar som dom ger till dig. Dom ger även uppdrag där du ska ställa till problem hos polisen.
Sedan när du möter någon av förarna och vinner, får du välja 2st marker. I någon av dom finns rättigheterna för dens bil, så nu kan du ta hans/hennes bil så som Razor gjorde mot dig.

Polisjakterna är väldigt spännande och roliga i Most Wanted.
När du spelar finns det är karta. Runt den ser du en linje som går runt.
Det är vilken nivå din bil har hos polisen. Är den väldigt hög så får du kanske 20st polisbilar efter dig och vägspärrar. Polishelikoptrar finns också.
För att undvika att bli tagen an snuten så har man lagt ut röda trianglar på kartan. Där finns det någon sak att köra på så att polisbilarna går sönder.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra. Spelet är från 2005 och jag tycker fortfarande det är snyggt. Även om Playstation 3 finns. I mellanscenerna använder man riktiga människor men med animerade bakgrunder, mycket bra gjort EA.
En åtta får grafiken

Kontrollen är väldigt bra. Man behöver inte tänka så mycket medan man kör eftersom det är typ bara 5 knappar man använder.
En nia får spelkänslan

Musiken är grym. Låtarna i spelet är världsbäst. Det är det bästa spelet med musik, tycker jag.
Ljudeffekterna är bra gjorda och allt ljug känns äkta.
En tia får ljudet

Jag älskar detta spelet väldigt mycket. Kan nog spela om det 100 gånger och fortfarande förstå varför jag spelar om det.
En nia får hållbarheten

+ Bra story, musiken, mycket bilar, bra körkänsla
- Kan bli lite för svårt i slutet

Need for Speed: Most Wanted måste köpas av dom som gillar bilar, motorer och polisjakter. Allt det och mycket mer finns i Most Wanted!

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9