Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Xbox
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    333
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 11/07 -07 01:14

Handling / story / vad man gör i spelet
Du ska träna och tävla som illegal bilracer förare och vinna över andra racers genom att utmana dem du skall klättra i en lista där 15 är sämst och 1 är bäst man kan vinna andras bilar trimma styla köpa nya bilar bli jagad av snuten (bli häls inte tagen) om du blir tage så får du böta ju värre saker du gjort så får du bbbbböta mer.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är kul att spela jag kan spela hur mycket som helst det är kul och bra grafik spelkänsla ljud och hållbarhet man kan i princip säga att spelet är nästan oövervinneligt (typ) det är bra att man kan bli jagad av snuten för det gör spelet roligare och spännande och framför allt mer verklighetstroget.

Betyg till spelet
Grafiken är superbra om man jämför med "need for speed underground 2" så är grafiken typ bäst av alla spel. Spelkänslan är bra för att man kan ha så bra kontroll över bilen man kan tappe kontrollen man kan dra i handbroms och den fungerar som handbroms och inte som den vanlig bromsen.Ljudet är bra det känns lite som om man sitter i en riktig bil.Hållbarheten är bäst jag här spelat det här spelet hur länge som helst.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10