Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Need for Speed: Most Wanted

Xbox
Need for Speed: Most Wanted
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    EA Canada
  • Antal ägare
    333
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.6

Speltest av CoolHamp

Inskickad av CoolHamp den 09/02 -06 16:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar som en kille som har en snygg, trimmad bil i världsklass. Han kör streetrace med den och tjänar pengar på så vis. I den "undre världen" finns en så kallad Blacklist; Blacklistan liknar en rankinglista med de bästa streetracersnubbarna i staden. Det är inte helt riskfritt att utmana en Blacklistsnubbe, för att insatsen... är din bil! Du ska ratta ett race mot en kille som kallar sig Razor, den främsta av alla streetracers (sägs det).
Medan du kör ditt lopp mot honom upptäcker Mia (en tjej som satsat pengar på dig och senare hjälper dig) att din bil lämnade en stor oljefläck på startlinjen.
När halva racet gått så börjar din motor låta konstigt och kraschar.
Razor tar din streetracerbil och du står där tomhänt.

Det första du måste göra nu är att köpa dig en ny bil, trimma den till tusen och kämpa dig uppför Blacklistan till plats nummer 1 som är Razors, för att ta tillbaka din bil.
Under spelets gång och desto flera blacklistrivaler du slår desto mer sanningar kryper fram.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är i världsklass! bra uppbyggnad, massor av specialfunktioner som: att du kan kolla hur mycket skada dina "små turer" kostat staten, hur stor belöningen är på din bil, polisradion är värklighetstrogen och massor av andra små detaljer som piffar upp spelet. Speciellt filmklippen i spelen är mycket snygga och roliga att se på.

Betyg till spelet
Spelets grafik behövdes inte ens funderas på, en solklar 10.
Varför skulle jag möjligtvis ge något mindre till ett spel med: ursnygga bilar, värklighetstrogen miljö och häftiga filmklipp.

Spelkänslan är underbar. I början tycker man att kontrollerna är något svåra, på grund av alla andra racerspel man kört där bilarna kan styras hur lätt som helst.

Ljudet av brummande motorer och tjutande polissirener är mycket bra. Och även fast jag inte gillar hip-hop så kan låtar som "You'r under my wheels" vara smått komiska.

Hållbarheten... räcker länge. Det finns så mycket att upptäcka och så mycket att förstöra i städerna att man kan köra där miljontals gånger innan man tröttnar på det.

Coolt racer spel :D//CH

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9