Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











James Bond 007: NightFire

Xbox
James Bond 007: NightFire
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2002
  • Utvecklare
    Electronic Arts, Eurocom Ent.
  • Antal ägare
    239
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.6

Speltest av pokesuper

Inskickad av pokesuper den 27/05 -05 22:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en gubbe som hetter james bond eller vad man nu väljer att heta. Sen ska man välja om man vill vara agent eller 007 agent. Sen ska man klara av massor olika banor tror det finns upp till 12 banor, sen ska man till exempel göra såna här saker på uppdragen, rädda gisslan, öppna låsta dörrar, fösöka att inte bli upptäkt av vakter och att hitta olika vapen.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att dom som inte har spelat detta spel ska köpa det för att det är ett jätte roligt spel! Men sen tycker jag att man kan bli ibland arg om man till exempel förlorar en bana eller dör på en bana. Men man kan också lätt bli beroende av detta spel! Men det är i alla falll är det ett jätte roligt spel som man måste prova på.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra det blir en 8:a. Spelkänslan är super bra för man känner sig väldigt bra om man vinner ett uppdrag så det blir en9:a. Ljudet är helt strålande för dom har gjort så bra ljud, effekterna är bra en super klar 9:a! Sen tycker jag att hållbarheten är väldigt bra. Tack för mig, hejdå alla fuskare.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9