Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJade Empire

Xbox
Jade Empire
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  22 April 2005
 • Utvecklare
  Bioware
 • Antal ägare
  68
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 8.4

Speltest av Rafagrim

Inskickad av Rafagrim den 14/05 -05 04:44

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med att man är på en "fighting skola", du är den bästa eleven på skolan.
Man har precis har slagit en snubbe på en tränings fight när man kommer in i spelet och man kan där efter välja om man vill slåss emot honom (för att lära sig kontrollerna) eller gå till Master Li (Mästaren på skolan).
När du pratar med Master Li så kommer en elev inrusande och säger att banditer anfaller staden "Two Rivers" som ligger precis bredvid skolan.
Eleven säger också att en annan elev blivit skadad och Master Li sticker för att hjälpa henne.
Du ska nu söka upp Dawn Star som är den näst bästa eleven på skolan, sedan ska man gå till en smed och få ett vapen.
Man får välja mellan en stav med vassa saker på ändarna och ett Long Sword (långt svärd).... Det är hur spelet börjar och du får upptäcka resten själv.

Spelet utspelar sig i gamla Kina och det finns en Kejsare som styr över landet.

I spelet kan man hitta massor av mini-updrag som skiljer sig från huvud updraget och det kan man käna extra XP (experiense points) på.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet var kul och fastnade direkt för det. Det bästa var alla överraskningar och tvära vändningar i spelet. Ett tag tror man att den ena snubben är ond och den andra snubben är god men sen visar det sig att det inte alls är så och man blir helt snurrig, men det är bara kul när allt inte är precis som man tror. En annan bra sak med spelet är att det finns så många olika slut på spelet, själv har jag bara provat ett men det finns omkring tre andra tror jag.

Betyg till spelet
Grafiken får en 9:a efter som den var jätte bra men på vissa ställen kan man gå igenom folk vilket inte ser specielt snyggt ut, för övrigt var det inget fel på grafiken.

Spelkänslan får en 10:a för som sagt så rycks man med i spelet rätt fort och att det finns så många olika fight tekniker gör det bara bättre för då får man en känsla av att det är en personlig gubbe som man själv lärt upp.

Ljudet får en 8:a efter som det var mycket bra men den var lite lung och man tröttnade på den efter ett tag. men dialogerna och ljudet från naturen är ju nästan världs klass.

Tack vare dom höga betygen tycker jag att spelet har väldigt hög hållbarhet, till och med en 10:a hög. Om man gillar rollspel (precis som jag) så är det här ett bra spel att spela när man har tid över, men det finns ju dom som inte gillar rollspel men dom kan gilla det här spelet i alla fall för det är så roligt och bra gjort.

Kort sammanfattning: Jätte bra spel, bra gjort och väldigt roligt.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10