Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Hitman: Blood Money

Xbox
Hitman: Blood Money
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    21 maj 2006
  • Utvecklare
    Eidos Interactive, IO Interactive
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 10

Fler fusk

Guide

Inskickat av Linus94 den 29/12 -06 23:50

Silent Assasin Rank På Uppdraget: A New Life

Ta inte med något vapen.

När du startar börjar du vid en stor grind. Om du går längre fram ser du två bilar. En som det är två FBI agenter i och en som är en som har varor. Gå till den med varor. I bakluckan finns det ett munkpaket. När ingen ser, förgifta munkarna och gå därifrån. Vänta nu tills Levereringsmannen tar munkarna och lägger dom utanför den bilen med två FBI agenterna i. När han knackar på kommer en av FBI agenterna öppna dörren och ta in munkarna. Nu kommer en film på vänstra sidan komma. Vänta tills den försvinner. När den har försvunnit har vakterna dött och du kan gå in. Se bara till att ingen kollar när du går in. När du har gått in, ta en av FBI agenternas kläder och ta kamera bandet. Nu, Gå ut ur bilen och gå till vänster. Det ska finnas en djur butik där som du inte kan komma in i. Om du kollar till vänster finns ett garage. Gå in i garaget och picka upp låset. Se till att ingen ser dig. (Du kan också gå in i en liten gränd bredvid garaget och hoppa in igenom fönstret!) Ok. Du kommer att se en burk och ett par bedövnings pilar i rummet. Ta båda. Gå nu ut ur garaget/fönstret och följ gatan åt höger. Till slut kommer du se en kvinna som håller på med sina blommor. Bakom henne finns en träkoja. Gå in i gränden och klättra upp för stegen. På ett bord kommer du se ett luftgevär. Ta det och skjut hunden. (Jag hoppas du vet var den är!) Lämna luftgeväret där nu och klättra ner. Gå nu till en dörr där det står "Beware Of Dog". Gå in där och till vänster finns en trappa som leder ner till källaren. Gå ner för den och in i källaren. På en av hyllorna finns "Lighter Fluid" (Tänd Vätska). Om det är en vakt där, ta den inte då, utan vänta tills han har gått upp igen. När han gått, ta den, och gå upp för trappan. Gå nu ut till poolen (baksidan av huset) och gå till grillen. När ingen ser, tryck A när menyn "Rig Barbique" eller något sånt kommer upp. Gå sedan därifrån. Vänta tills en tjej kommer och ska ta en korv. Hon kommer brinna upp och falla ner i poolen. Du kommer att bli mycket misstänkt men det förstör inte din rank. Gå ner i poolen till den grillade kvinnan och när ingen ser, ta hennes halsband. Nu, gå upp till andra våningen via spiral trappan och gå till höger. Gå in igenom den första dörren till höger och vänta tills ditt Target kommer in. När han kommer in, så kan det vara bäst ifall du sparar. När han kommit in stäng dörren och förgifta/stryp honom. Om du vill ha ett vapen till din samling kan du ta hans vapen. Nu ska du bara springa till Exit snabbt innan någon hittar kroppen. Om du hinner har du fått Silent Assasin!
Hoppas detta hjälpte.

Fusket har betyget 4 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 5 kommentarer:

Linus94 den 31/12 -06 17:02
Ops! Spruta INTE in gift utan ta upp sövnings sprutan och spruta in sömnmedel istället! Annars får du professional istället för Silen Assasin.

Linus94 den 31/12 -06 17:02
Ops! Spruta INTE in gift utan ta upp sövnings sprutan och spruta in sömnmedel istället! Annars får du professional istället för Silent Assasin.

TheShadow den 01/02 -07 16:25
Nepp, jag får bara proffessional för det här.
Sorgligt.....

Linus94 den 13/03 -07 17:35
Spruta in sövnings medel istället för gift ok?

Dannatar den 31/08 -08 00:33
OMG, för det första stryp han göm han vänster om hans bord ska finnas en papperskorg där iaf göm han bakom väggen.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.