Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och Hemligheternas kammare

Xbox
Harry Potter och Hemligheternas kammare
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    15 november 2002
  • Utvecklare
    Eurocom Entertainment Software
  • Antal ägare
    113
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7 6.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 11/09 -10 08:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att Harry och Ron flyger med Ron's flygande bil hem till honom och du börjar med att träna lite på din Flippendo genom att skjuta på små nissar med mera. När Harry är klar så är det dags att åka till Diagon Alley och man kommer där möta en ny lärare som hjälper till att leta efter Ginnys saker. När Harry har hittar sakerna och mött den nya läraren så kommer Harry och Ron åka till Hogwarts och möta Snape utanför. Man ska sedan gå och möta Fred och George i deras affär.

Leta efter ny trollformer, vinn quidditch matcherna och ta reda på Hemligheternas Kammare. Men inte bara det, man kan även åka på kvasten vart man vill utomhus efter man har haft Quidditch-tävlingen. Man kan köpa saker från Fred och George t. ex. låsa upp trollformler och sånt. Spelet går ut på att rädda Hogwarts, ta reda på Hemligheternas Kammare och leta efter Ginny.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här är det bästa spelet till Xbox. Ett riktigt roligt spel där man kan lära sig nya trollformer och duellera. Det var jättekul och ormen i slutet var faktiskt ganska kul att möta. Quidditch-matcherna var det bästa i spelet och det roligaste. Tränar man på så kan man vinna alla matcher och bli en Quidditch-mästare. Det sämsta var att Malfoy var en Quidditch-spelare i spelet. Men det är ändå det bästa Xbox-spelet.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken var bra men inte toppen. Det var på Xbox så grafiken kan vara så. Så den får en 8'a.

Spelkänsla: Spelkänslan var härligt när man använder trollformerna med A, B, X och Y. Det är en härlig känsla att använda kvasten så, det blir en 10'a.

Ljud: Ljudet var riktigt riktigt bra med musiken och sånt. Jag älskade ljuden från trollformlerna så en 10.

Hållbarhet: Hållbarheten var riktigt härlig med alla karaktärer och alla saker så en 10.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10