Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHalo: Combat Evolved

Xbox
Halo: Combat Evolved
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  14 mars 2002
 • Utvecklare
  Bungie Studios
 • Antal ägare
  1217
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.7

Speltest av J03L

Inskickad av J03L den 03/04 -06 20:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Halo är en spelserie som med säkerhet kommer bli legendarisk och är ett av de bästa spelen någonsin enligt många. Och här är handlingen:

År 2552 har "Covenants" förstört många av jordens kolonier på andra planeter. Spartan II, robotsoldaterna som var tänkta skulle rädda kolonierna, blev alla dödade under ett fruktansvärt bakhåll och vem ska nu rädda alla?

Som tur var lyckades en sista Spartan II-soldat vara på ett gammalt rymdskepp som tillhörde jordiska flottan...

Det var storyn men det finns inte bara Campaign (story), utan det finns multiplayer också. Du kan skapa din egna Spartan och bestämma färg och namn. Sen är det bara att bjuda hem några kompisar och spela. Det funkar ganska bra, även om jag inte tycker att Xbox är lämpad för förstapersonsskjutar spel, utan jag vill hellre ha såna spel på datorn istället. Men det funkar riktigt bra ändå, men det finns inte särskilt mycket vapen. Det finns bara några olika bomber, gevär och pistoler.

Vad jag tycker om spelet
Multiplayerläget funkar som sagt rätt bra, och kontrollen är riktigt bra. Det funkar lätt att skjuta, ladda och sikta på ett bekvämligt sätt. Grafiken är väldigt överskattad, jag tycker inte den imponerar jättemycket, men man kan knappast säga att den är dålig heller. Designen på Master Chief, som är den överlevande Spartan II-soldaten, är rätt snygg. Men fienderna är extremt larviga. Ta t.ex. på första banan, där en av fienderna är några slags ankor som det ser ut som. Ljudet är bra och hållbarheten bra också, en ganska lång story och ganska många banor. Dock ganska få vapen.

Betyg till spelet
Grafik:

Grafiken är enligt mig enormt överskattad och jag tycker dinte den är speciellt bra, men man kan knappast säga att den är dålig. En 9:a.

Spelkänsla:

Bra kontroll och bra spelkänsla. En 8:a.

Ljud:

Bra ljud. Tyvärr har inte spelet stöd för surround. En 7:a.

Hållbarhet:

Kul multiplayer, lång story. Många banor med cool design. Dock lite få vapen. En 8:a.

Tack föt att ni läste!/J03L

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8