Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo: Combat Evolved

Xbox
Halo: Combat Evolved
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 mars 2002
  • Utvecklare
    Bungie Studios
  • Antal ägare
    1217
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -05 10:31

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet ska man klara av banor inte så många men ändå. Man är en gubbe vid namn master chief ja nåt sånt heter han. Du börjar på första banan där du lär dig spela sen händer det saker då ska du börja skjuta och slåss mot en massa rymdvarelser. Dom kan vara svåra det beror på om du satt på legendarisk, normal eller enkelt, om du spelat för kan du ju prova spelet på legendariskt fast det är svårt. Spelet går också ut på att man ska förstöra en stor ring den ringen är själva halo.

Vad jag tycker om spelet
Själva innehållet tycker jag är bäst och att spela flera spelare. För då brukar jag ta en raket skjutare och spränga den första som jag ser i luften. Jag tycker det är roligast att spela det på legendariskt för då är det svårare. Första gången som jag klarade av hela spelet på legendariskt så blev jag jätteglad för jag hade dött många gånger.

Betyg till spelet
Jag gav det en 8 i grafik för att i bland kan en kropps del försvina in i en vägg. I spel känsla fick det en hel tia för att man lever sig verkligen i spelet tycker jag alltså. Det fick också en tia i ljud för man hör bra och gör du inte det så kan du ju alltid sätta på så det är text. Men om det inte fanns nåt ljud skulle inte jag vilja spela. i hållbarhet fick det en tia, för att det tar lång tid att klara av det på alla nivåer. Sedan kan man ju prova andra saker i flerspelar läget.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10