Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo: Combat Evolved

Xbox
Halo: Combat Evolved
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 mars 2002
  • Utvecklare
    Bungie Studios
  • Antal ägare
    1217
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -05 10:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Halo är ett spel som man går runt med ovh dödar gubbar (monster asså) om du har pistol och det kommer en hunter vad gör du då? jag gör så här först går jag fram sen tänker den slå dig då backar du och så skuter du i magen på den den där av ett skot då det är likka dant på halo2 man gå fram och see till att den håller på att slå dig men backar skuter i magen testa själv jag har gjort en banna med bara hunters jag van 1 gång det var jätte svårt en gång vann jag men jag har döt 50 gånger på den spelar på det hella tiden från jag var 10 år nu är jag 13 och tar 50 hunters på samma gång ingen kan ta mig då ju testa det och tränna och tränna.

Vad jag tycker om spelet
Det är bra men halo2 kan man ha 2 vapen i handet det är roligare plus att halo2 man får nya vapen man kan ta saker från sinna kompisar det är roligt jag gillar att halo och halo2 e att man kan döda varändra när man är med varandra testa döda din kompis när ni är med varandra hella tiden det är skoj hihi jag älskar halo!

Betyg till spelet
Grafik:9
Spelkänsla:4
Ljud:4
Hållbarhet:10
Jag gillar halo så mycket att jag har 3 xboxar och spelar hella tiden hos min far min mamma och morbro det gillar jag så mycket vad tycker ni om att spela halo på xbox? jag gillar det mycket men ljud och spelkänsla är lite konstigt men jag gillar det ändå man kan dödda folk hehe.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 4 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 4