Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo: Combat Evolved

Xbox
Halo: Combat Evolved
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 mars 2002
  • Utvecklare
    Bungie Studios
  • Antal ägare
    1217
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.7

Speltest av dreamteam

Inskickad av dreamteam den 18/05 -05 22:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Året är 2552 och man är Master Chief, den enda överlevande spartanen efter slaget vid Reach. Det hela börjar med att man är ombord på The Pillar of Autumn (Kapten Keys skepp) och man får sin nya strids dräkt Mark V Mjolnir. Det första som händer i spelaet efter att man fått dräkten är att coventants invaderar skeppet och man ska ta sig till Kapten Keys för sitt första uppdrag, där får du även ditt första vapen en Magnum Sidearm. Seanre i spelet så kommer du att få klara dig ensam utan understöd från marines trupper, då gäller det att tänka innan man gör nåt annars kan det betraktas det enligt mig som självmord. Du kommer under spelet gång även att få rädda Keys från både Flood (parasiter som tränger sig in i ryggmärgen och gör en sorts zombie av dig) och coventans. Och när du är klar så spränger du hela Installatoin 04 med HALO och allt, det enda såm finns kvar är Master Chief och The Oracle eller 343 Giulity Spark som den även kallas.

Vad jag tycker om spelet
Det var det klart bästa spelet då det kom ut 2001 men än så håller det värdsklass och konkurerar med spel som GTA VC och GTA SA. Jag tycker personligen att det är det bästa spelet som finns efter Halo 2. Hela spelet ha en mening allt man gör kommer man att märka av senare i spelets gång om man är uppmärksam. Därför skulle jag vilja ge det en klar elva men efter som det inte finns så blir det en simpel tia i betyg.

Betyg till spelet
Grafiken var det bästa jag sett fram till 2001 så med tanke på hur gammalt det är så en klar tio poängare.
Spelkänslan är utomordentligt bra då man känner spelaren man äger honom han gör presic som man vill.
Ljudet är än idag nåt av det bästa jag varit med om, man hör verkligen allt, och då menar jag allt man hör när en grunt faller ihop när han dör och det kommer spännade musik när man närmar sig en strid.
Hållbarheten är en klar tia men jag tror nog att den blir rätt så svag ändå för spelar man Halo 2 så kommer man att fastna för det istället.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10