Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo 2

Xbox
Halo 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2004
  • Utvecklare
    Bungie Software
  • Antal ägare
    1410
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av dreamteam

Inskickad av dreamteam den 18/05 -05 17:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Det är en godkänd upp följare till HALO C:E (Combat Evolved). Även i detta spel så ska man slås mot coventants för att försvara mänsklighetens ära. Man börjar som i ettan med att man får en ny dräkt fast denna gången en Mark VI Mjolnir, även denna med cortana inprogramerad. Det finns flera ändringar i 2:an och alla är bättre, framför allt dom nya vapnen och fienderna. Allt som man undrade över i ettan får man nu reda på om man bara följer spelets gång. Man får för första gången träffa på Brute i slutet av spelat, Brute är en stor coventant och med honom kom vapnet Bruteshot.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är det bästa spelet som nånsin gjorts och det borde komma en efterföljare för om den är hälften så bra som ettan eller tvåan så är det en succé. Det är klart att man får en en hel del nya frågeteken i tvåan men jag hopas få svar på det i trean. För övrigt så måste ni bara köpa detta om inte så kommer du att ångra dig.

Betyg till spelet
Grafiken är i absolut värdsklass då man ser änu tydligare vad som händer och runt om då dom har satsat väldigt mycket på grafiken, det var en tia redan på C:E så igentligen skulle jag vilja ge en elva.
Spelkänslan är också i värdsklass men ingen stark tia. Man har ful kontroll över vad som händer i spelet, allt kretsar kring dig då marines följer efter dig när dom är i närheten (stanar dock när dom dör).
Ljudet är med i värdsklass man får spänade musik när det drar ihop sig för strid, och väll där så hör man allt och då menar jag allt man har marines smg och coventants plasma rifle samt en fragmation granat splitras så två grunts dör och hur dom låter då.
Hållbarheten ska man absolut inte klaga på då jag bara vill spela mer mer mer o mer.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10