Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo 2

Xbox
Halo 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    11 november 2004
  • Utvecklare
    Bungie Software
  • Antal ägare
    1410
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av Marine_man

Inskickad av Marine_man den 18/05 -05 00:32

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar ju som master chief och börjar slåss mot covenant. Och nu dom har nu hittat jorden och börjar attackera den nu. Sen när du klarat några baner med master chief så kommer du få vara en covenant och han heter Arbiter. Nu får man oxå va försiktigare för nu kan även warthogen och tanken och alla dom sprängas. Men Halo2 är ett mycket spänande spel men det kommer mer i Halo3, tro mig.

Vad jag tycker om spelet
Halo 2 är ett roligt spel för man kan ju ha dubbla vapen nu och man får ju va covenant. Och det blir ju nya updrag som man får göra och nu kommer ju man till jorden oxå men det va tråkigt att man inte kunde va en spelare som the flood det skulle va kul oxå. Men det va oxå roligt att alla tanks och grejer kan sprängas och man kan ju få målsökande missiler på rocket.

Betyg till spelet
Det är ju ej samma grafik som i 1:an som i 2:an och det är ju kul, när man spelar det så blir det mer värkligt menar jag. Och det kommer även nya ljud effekter, lite mer smällar och att skälva bilden är en hel värld liksom. Men det är ett mycket bra spel bungie har gjort, ett mycket världs levande spel. Bra gjort bungie.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10