Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Half-Life 2

Xbox
Half-Life 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    18 november 2005
  • Utvecklare
    Valve Software
  • Antal ägare
    109
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.6

Speltest av Henriks

Inskickad av Henriks den 19/02 -06 02:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Handling/karaktär

Half Life 2 går ut på att man är Gordon Freeman som är hjälten. Hans uppgift är att rädda mänskligheten från ondska. Hela spelet går ut på att Gordon teleporterades fel eftersom ett muterat monster gick in i ledningarna till maskinen så den gick sönder. Man teleporterades helt fel och hans uppgift var att komma tillbaka. Medan han gör det uppstår det nya problem för Gordon Freeman. Du får följa honom i det ena problem till ett annat problem som har uppstått och sedan när du tror spelet är över har du inte ens kommit hälften.

Tidigare spel

Half Life 2 är bättre än 1:an men 1:an har sina höjdpunkter.

Vad jag tycker om spelet
Vad jag tycker om spelet

Storyn är väldigt bra och trovärdig trots att det är in i framtiden. Första gången jag spelade det tyckte jag att det var väldigt tråkigt eftersom det var bara massa snack i början och man kom inte in i spelet som man gjorde senare. När man hade kommit in i spelet fastnade man omedelbart, det gjorde jag. Det hela var underbart från de nervpirrande närstriderna till de fantastiska banorna som hade perfekt miljö för alla svårighetsgraderna (easy, normal, hard). Jag tycker att Half Life 2 är värt sina nomineringar till världens bästa spel två år i rad.

Betyg till spelet
Grafik:

Grafiken är helt i världsklass, en klar tia.

Spelkänslan:

Spelkänslan är det första och enda minuset i Half Life 2 eftersom banorna är hur långa som helst och då tröttnar man lite på att spela samma bana hela tiden.

Ljud:

Ljudet är helt enkelt underbart, man känner sig helt otroligt in i spelet när man hör ljuden som passar perfekt in till de rätta tiderna.

Hållbarhet:

Hållbarheten, inget att säga , en tia.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9