Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: San Andreas

Xbox
Grand Theft Auto: San Andreas
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 juni 2005
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    502
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.4

Speltest av blackheart

Inskickad av blackheart den 05/07 -05 12:03

Handling / story / vad man gör i spelet
De handla om en kille som heter C.J som har kommit till Los Santos (som är Las Angeles). och börja går med i klubben Green Hood som är då en gangster klubb. Och han ska hjälpa dom och döda andra och snor vissa saker från en annan klubb. och var man gör i spelen är lätt du går runt med honom och försöka klara uppdrag som är från hans kompisar. Och sen kan du hitta saker, snor bilar, döda folk och gör uppdrag med bilar och mycke mer.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelen är kul och ändå om man har fatnat på nåt uppdrag kan man ändå göra massa annat. Man kan hålla på hela natten och spela de. men de blir tråkig efter ett tag om man inte har nåt mer och göra. Men de blir roliga om man är tvåpå spelen de var nått nytt. Men spelen är suveränt roligt och lite våldsamt de är ingenting.

Betyg till spelet
Jag tycker att spelen har en bra grafik ch ljud men ibland kan de var så att grafiken kan ändras som T.E.X som man spela så efter ett tag så ser man bara C.J trilla ner på en grå plan sen så ser man bara att han hamna hemmas hos honom. Men allt detaljer att mycke bra.

Så den får:

Grafik: 8/10
Spelkännsla: 7/10
Ljud: 10/10
Hållbarhet: 10/10

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7