Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Grand Theft Auto: Double Pack

Xbox
Grand Theft Auto: Double Pack
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    2 januari 2004
  • Utvecklare
    Rockstar North
  • Antal ägare
    198
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9

Speltest av foffe92

Inskickad av foffe92 den 27/05 -05 19:09

Handling / story / vad man gör i spelet
GTA är ett spel som man kan typ göra vad som helst på. Man kan skjuta, åka bil, båt, helikopter, flygplan, och så kan man ju gå. Man har massor av uppdrag en del lätt en del jättesvåra. Man har massor med vapen tex shotgun, sniper, uzi, machinegun, motorsåg, svärd och så kan du ju slåss också.Man får pengar för uppdrag man får pengar för nästan allt.

Vad jag tycker om spelet
Jag vet inte vad jag skulle ta mig till om det här spelet inte fanns. Jag tycker det är så bra så jag tycker att alla i hela världen skulle köpa detta spel snarast. Man kan inte klarat på en dag men det är as kul endå. Och det känns så skönt när man har egna hus och bo i . Men en sak vet jag inte varför det finns brudar på framsidan på paketet för dom finns inte med i spelet.

Betyg till spelet
Jag ger alltihop tio självklara poäng lungt. Grafiken är hur bra som helst man tror att det är riktigt!. Spelkänslan är otroligt bra man tror att man gör allt på riktigt . Ljudet är  bra, det finns radio i bilen som man kan höra på det kallar jag hur bra som helst. Hållbarheten är hur bra som helst man kan köra ända tills man ramlar ihop av att man inte ätit för det var så kul!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10