Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFar Cry: Instincts

Xbox
Far Cry: Instincts
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  Oktober 2005
 • Utvecklare
  Ubi Soft
 • Antal ägare
  85
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.8

Speltest av pLaYeR1

Inskickad av pLaYeR1 den 30/10 -05 16:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Far cry instincts handlar om en kille som heter Jack Carver.Hans jobb var att lämmna en tjej som heter Valerie på en ö. Efter han hade lämnat henne så kom helikoptrar som skjöt sönder hans båt. Han lyckas simma till land då plötsigt kryllar det av soldater som börjar jaga honom. Då börjar äventyret. Soldaterna fångar Jack och tar honom till ett labb där dom stoppar en spruta i hans arm. Men när Jack vaknar så har det hänt något konstigt den där sprutan innehöll något slags kraft som gör att Jack blir starkare så han kan slå iväg människor 100 meter. Han blir snabbare så att ingen soldat kan springa ifatt honom. Han kan hoppa flera meter i luften. Han kan se i mörkret och han kan känna lukten av människor långt ifrån.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är det bästa spel jag har kört. Det äger man kan åka igenom en fin ö med massor av fordon som vattenskoter, fyrhjuling, hanglider mm.
Man kan till och med köra live och multiplayer och en av dom bästa sakerna man kan förvandlas och få massor med krafter som jag berättade om.

Betyg till spelet
Grafiken är grymt ägande.Jag menar det första man när man spelar är att man tappar hakan för att grafiken är så bra.
Spelkänslan är den bästa jag vet i ett spel.För man kan gå, åka, flyga igenom en ö helt fritt.
Ljudet här också skön särkilt ljudet av en skottlosning och exploisoner.Det här spelet räcker flera år. Man kan köra multiplayer, live och story jag kommer nog aldrig tröttna.

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10