Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inF1 2002

Xbox
F1 2002
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  04/04/2002 (Japan)
 • Utvecklare
  EA Sports
 • Antal ägare
  11
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.4 7

Speltest av KingMetal2

Inskickad av KingMetal2 den 25/05 -05 18:12

Handling / story / vad man gör i spelet
F1 2002 är bilspelet Racing.
Man möta 21 olika formelbilar och försöka komma första plats i mål. Det finns massor olika saker som du kan göra i spelet t.ex Träna kör och lära sig, spela med din kompisar upp till 4 spelare, Kör och försöka får bra tid eller spela (Grand Prix) där tävling du med 21 olika formelbilar och samla poäng.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att den är bra spelet men lite dålig för att om du spela det första gången då kan du inte spela i (Grand Prix) du måste första spela i (Challenge Mode) och samla ungefär 60% då lås upp (Grand Prix). Det finns 22 olika bilar som du kan väljer och 17 olika banor. Du kan också ändra väder det finns två olika det är Regn halt på bana och svårt att köra eller sol lätt att köra. I (Challenge Mode) finns det 36 olika som du kan träna och lära sig hur man köra, det finns lätt och några svårt. I (Grand Prix) finns 5 olika att väljer det är: Single Grand Prix, Custom Championship, Full Championship, Team-Mate Challenge eller Domination. Om du vinner några av dom då lås upp nytt saker i menyn. Du kan även spela det med din kompisar upp till 4 spelare och det finns 5 olika att väljer vilken uppdrag ni vill. Det finns t.ex Time Challenge eller Split Screen. Ganska rolig bilspelet tycker jag.

Betyg till spelet
Jag tycker att den spelet har mycket snygg grafik och om man krocka med något då går bil sönder. Du kan även ändra (AV/PÅ) i options om du vill att bilar kan går sönder eller ej. Skönt vibb när man krocka med något eller råka köra över sanden eller gräset. Ganska lättspelet och rolig. Ljud är bra. Kontroll är mycket bra och lätt att köra. Hållbarthet är ganska dålig. Köp det spelet om du gillar Bilspelet =) Det var allt om F1 2002.

Av: //KingMetal2\\

Totalbetyg: 7 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7