Fuska.nu

Fusk till Diablo II på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2004-11-12

Alla vet väl vid det här laget att man kan hitta ganska knepiga saker i vissa akter men en del av dom kan faktiskt vara väldigt användbara.

till exempel Wirt´s leg som man hittar i Tristam dödar Diablo på 10 slag om man har en amulett som man får när man dödar Mephisto som necromancer.

Utanför monestry i akt 1 kan du hitta ett sash (bälte) som hindrar dej från att bli nedfrusen, alltså blå, men jag tror jag hittade det av en slump som en paladin men man kan ju alltid leta.

För övrigt vill jag bara säga att necromancer är bäst, bara man sänder ut några skelett och troll och använder iron maiden tar dom ju död på sig själva..

-----

Ett mycket roligt fusk om man har lite problem med Andariel:

Skaffa dej en någorlunda stark pilbåge och en massa antidotepotion. Döda Andariels alla kumpaner och spring sedan runt en liten blodpöl i golvet som finns ungefär överallt. Andariel springer bara runt och kommer aldrig åt att slå dej om du är tillräckligt snabb.

Det kan ta lite tid men är mödan värt om man har haft problem med henne tidigare.

-----

Lite för er som älskar necromancer lika mycket som jag..

till nybörjare: i början kan man ha lite problem med bossar, typ Blood Raven eftersom necromancers styrka är hans magi inte hans slagkraft.
I början satsade jag väldigt mycket på amplify damage och det visade sig fungera på de flesta bossar utan att man behöver resa hem 30 gånger för att fylla på liv.

till experterna: jag kan nog inte säga något som ni inte vet, men vill bara säga att jag satsar iallafall stenhårt på curses, särskilt iron maiden och sedan använder jag en massa skelett så fienden dödar sig själv. Ni har antagligen en bättre taktik men för dom som inte har det så har ni detta tips iallafall.

[Skriv ut]