Fuska.nu

Fusk till Pokémon HeartGold & SoulSilver på Nintendo DS från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2010-04-03

Ett tips om du vill ha gratis Pokébollar:

Om du vill få bra Pokébollar från Apricorns ska du du lämna Blk Apricorns till killen som gör om Apricorns till Pokébollar.

Steg 1:
Se till att du har Blk Apricorns i din Apricorn-box.

Steg 2:
Om du har Blk Apricorns ska du gå/flyga till Azalea Town.

Steg 3:
Om du har Blk Apricorns i din Apricorn box och om du har gått/flugit till Azalea Town så ska du stå precis utanför Pokémon-centret. Sedan ska du gå 11 steg till vänster och sen kan du se ett hus om du går ungefär 7 steg uppåt.

Steg 4:
Gå in i huset.

Steg 5:
Sen ska du prata med den äldre mannen där inne. Då kommer han fråga om du har några Apricorns med dig sen är det bara att ge honom Apricorns. Sedan går du ut från huset och väntar en hel dag, men om du inte orkar vänta en hel dag kan du ju spara och stänga av och sätta på ditt DS och ställa om klockan till natttid.

Ps. Bara så att ni vet jag fångade Lugia med de bollar man får av Blk Apricorns på andra försöket och Lugia hade full HP.

------------------------------------------

Om ni vill ha ett bra tips så att alla Pokébollar blir lite bättre så ska ni göra följande: Om du kör en strid och vill fånga en pokémon ska du kasta en Pokéboll och när Pokébollen stängs ska du hålla in R, L, nedåt-pilen och B. Varje gång bollen skakar ska ni släppa B och trycka ner den igen!

[Skriv ut]