Fuska.nu

Fusk till Left 4 Dead 2 på Xbox 360 från www.fuska.nu.
Inskickat av NFSfreak97 den 2010-01-17

På banan Waterfront i The Parish finns det några häftiga trick man kan göra:

1. När du har kommit till ett lastbilsflak som ligger diagonalt vält på vägen med några däckhögar (i närheten av en lampa) ska du hoppa från lastbilsflaket och däckhögen på lampan. Gå försiktigt till vänster tills du stannar framför ett fönster (om du inte kan gå till vänster försök att försiktigt hoppa lite till vänster utan att ramla). Slå sönder fönstret och hoppa in till det hemliga rummet.

2. Om du har kommit till en liten bar med en musikspelare i kan du spela upp musik från bland annat sista banan på Dark Carnival genom att klicka på blå. Om det var töntigt har du väl inte lagt märke till en dörr eller i baren. Om du lyckas att slå sönder dörren kan du gena till några vapen och sedan är det bara att fortsätta att gå.

3. På banan The Bridge på The Parish kan du lagga förbi hela banan till helikoptern i slutet. Ta en pipande bomb, kasta den framför dig, vänta till den sprängs och sedan klickar du på gul hela tiden. Men det fungerar inte jämt och du måste börja klicka precis efter den har sprängts. Kom ihåg, om du vill komma till helikoptern måste du ha rätt vinkel, annars kan du komma för långt ut och fastna. Det går inte att svänga när man laggar dit.

4. Om du gillar att döda Witch (tjejer som gråter) ska du köra banan Sugar Mill på Hard Rain. Där kryllar det av gråtande och absolut livsfarliga så kallade Witch. Det lättaste sätten, nästan de enda sätten, att döda en sån är att använda motorsåg, auto eller combat shotgun.

------------------------------

Ett litet tips om du vill komma till en hemlig survival bana!

Kör Busdepot på survival. Ta en bile bomb och starta alarmet. Gå till en grind bredvid tre gröna lådor som är i vänstra hörnet av banan när du är i tornet. Kasta bile bomben där och hoppa upp på några små lådor som är vid väggen av busshuset. Det kommer att samlas ett gäng zombies vid den gröna röken. Hoppa på dem och sen upp på de gröna lådorna, över grinden och till safe room. På nästa bana finns flamingos och en kloak tunnel. När du hoppar ner i brunnen låter det som om du har brutit ett ben. När du har kommit upp från kloakerna är det massor av alarmbilar. Du får absolut inte skjuta, hoppa och då menar jag nudda nån orange bil som blinkar rött innanför rutan för då kommer en horde som aldrig tar slut! När du har kommit till en gul stege på en stång ska du klättra upp och fortsätta... Nu ska du vara på en motorväg som av några flygplan spränger ett stort hål. Om du går dit så finns det en zombie på marken vid kyrkgravarna. Gör vad du vill med han och fortsätt till gravarna. Där kan du hitta bland annat adrenalin spruta och lite mer... Fortsätt till safe room... I nästa bana så är det en massa hus och du behöver inte leta runt i husen för att det fins inget du kan använda i dom. Snart har du kommit till en balkong och botarna / dina vänner (som styrs av spelet) fastnar men strunta i dom eller döda dom om du vill... Fortsätt till ett hus och gå till högsta våningen tills du kommer till en balkong som inte går att gå ut på. Klicka på start, call a vote och restart round samtidigt som du står mitt framför den osynliga balkongdörren. Nu har du kommit till en raderad Valve bana som du kan spela survival på och komihåg att den irriterande klockan längst upp försvinner aldrig på survival.(Vilket den inte kan!)


[Skriv ut]