Fuska.nu

Fusk till Fallout 3 på Xbox 360 från www.fuska.nu.
Inskickat av Left4Dead den 2009-11-17

Hur man skaffar Dogmeat (hund):

Det bästa är om man först kommit till level 20 så kan man få en perk som heter "Explorer". Då visas alla platser som finns i spelet på kartan, och så kan man hitta platsen lättare, det är inget tvång att ha denna perk.

Det första man gör är att hitta en plats som heter "Scrapyard". Man bör stå på en plats så man ser en stor röd container. Sen går man bakom den och fortsätter framåt. Om man ser en till röd container går man förbi den med. Man ska vara innanför stängslet så gå inte ut genom ett ställe där stängslet är förstört. Fortsätt lite till framåt och snart borde du höra hur någon skjuter. Gå till den riktingen och så kommer du stöta på en hund som slåss mot "Raiders". Döda alla Raiders och gå sen fram till hunden. Starta en konversation och välj det svar du tycker är lämpligast. Så frågar du om han vill följa dig, alltså att du blir hans "mästare". Sen är allt klart.

Dogmeat kan hitta ammo, mat, hälsa och vapen åt dig. Jag anser att han är den bästa följaren man kan ha, efter Fawkes (Super mutant) och Charon (Ghoul). Fawkes får man när man ska hitta en G.E.C.K i Vault 87. Charon kan man hitta i "Museum of History" i "The ninth circle" men då måste man döda en annan Ghoul som heter Greta för att kunna få Charons kontrakt.

Angående Dogmeat så har han den bästa hälsan. 500 HP har han. Men det finns ett sätt att få mer. Du måste ha expansionen "Broken Steel" för att kunna göra detta. När man installerat Broken Steel så kan man få nya "perks" och komma till level 30. När man kommit till level 22 så finns det en perk som heter "Puppies!" Skaffa den och läs noga nu: om Dogmeat har dött en gång så kommer en av hans "valpar" att vänta på dig utanför Vault 101. "Valpen" har 1000 HP! Så varje gång hunden dör så kommer en ny att vänta utanför Vault 101. Lycka till!

[Skriv ut]