Fuska.nu

Fusk till The Sims 2: Glitter & Glamour - Prylpaket på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2009-11-13

Med fuskkoder kan det vara lite knepigt, speciellt med boolProp testingCheatsEnabled true, så här kommer lite hjälp!

Problem:
boolProp testingCheatsEnabled true fungerar inte när jag ska göra en familj. Vad ska jag göra?

Svar:
Kontrollera att du stavat rätt. Kom ihåg att skriva in ett stort N i förnamn eller efternamn på gubben. Ett stort M inaktiverar boolProp, så heter simmen t.ex. Malin eller Marcus, måste du skriva t. ex MalinN eller MarcusN och sen sudda N:et! Då funkar det!


Problem:
boolProp testingCheatsEnabled true ska ju göra att man kan dra upp behoven och relationerna m.m, men det fungerar inte, det är bara att man kan klicka på saker och få massa alternativ när jag håller in Shift, men kan inte dra upp grejor. Hur ska jag göra?

Svar:
Fört och främst, kontrollera att du stavat rätt på fusket. Kom även ihåg att hålla in Shift när du drar i behoven eller det du ska dra i. När man har gjort det X antal gånger fungerar det utan Shift. Om inte det fungerar, kom även ihåg att du måste skriva in boolProp INNAN du går in på familjen om dra upp ska fungera!

Problem:
Det kommer upp rutan som kommer om man trycker på Force error med boolProp testingCheatsEnabled true och den försvinner inte om jag trycker på Cancel, men jag vill inte trycka på Delete så att föremålet/simmen försvinner! Vad ska jag göra?

Svar:
Det är egentligen ganska enkelt: tryck på Reset! Det enda som händer är att om simmen t.ex sitter i soffan så ställer den sig upp. Det är inte farligt att trycka på Reset, men kan t.o.m. utnyttja det till Djurliv: om djuret gör något dumt, klickar du på Reset. Då ställs djuret som vanligt.

Det var bara några saker, boolProp testingCheatsEnabled true kan vara knepig!
En till sak: man slår av det genom att skriva false där det står true (boolProp testingCheatsEnabled false blir det då)

[Skriv ut]