Fuska.nu

Fusk till Mana Khemia: Student Alliance på PSP från www.fuska.nu.
Inskickat av Vaati_Neko den 2009-11-08

Om du har problem med en av de svåraste striderna i spelet, är det bara att läsa denna guide. Detta var nog den första och enda striden som orsakade min död, så den är ganska svår i jämförelse med de andra.

RENEE, AZUREFLAME MANA, TONY:

Dessa två fän är som sagt krångliga, och det är ens utan tanke på att Renee drar fram en Azureflame Mana för denna strid, vilket gör allting en aning jobbigare. Alla tre har nu Skills som de inte hade förut (speciellt Tony), och du kommer finna att det blir en knepig strid. Då de inte har några svagheter, bör du använda Chain Attacks för att bygga upp din Burst Gauge, såväl som att variera attackerna om du kan. När Burst Gauge fylls upp, släpp ut allt du har. Om du har tur, kanske du får till en avslutande Burst.

Låt Jess vara den som helar, och tänk inte om när det gäller användandet av helande föremål. Även Nikki's Decoy Shield kan hjälpa EN HEL DEL i denna strid. Låt henne spara SP för just det. Efter ett tag kommer du besegra Manat. När den är borta, rikta in dig på Renee, därefter Tony.

[Skriv ut]