Fuska.nu

Fusk till XIII på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Marcusyaho den 2008-11-05

Tryck på F2 medan du kör en bana, skriv sedan i superdeform så får alla fiender stora huvuden och konstiga kroppar.

Om du sitter ner (tryck på C) och sedan trycker på F2 och skriver in superdeform så åker du uppåt, men lite, om du skriver i fusket flera gånger så kan du komma till platser som inte går att komma till i vanliga fall. Det går även att skriva i superdeform många gånger och sedan trycker du på C två gånger så åker du ner i marken! (Funkar inte på alla ställen)

Så använd det här fusket och ta dig till coola platser! :)

Det här fusket kräver att man är snabb! Tryck på F2 INNAN du börjar köra en bana! Skriv sedan i playersonly. Välj sedan en bana att köra. Men, medan det laddar trycker du på F2 och sedan på uppåt-pilen och sen på enter, då har du använd fusket trots att det fortfarande laddar! Det som är roligt med det här fusket är att de fiender som finns på banan från början inte gör nått mot dig! De fiender som dyker upp senare har ingen effekt på detta, vilket är synd. Jag använder detta fusk ofta. På en bana var det t.o.m en boss som inte attackerade!

Notera: Du måste använde playersonly när banan startar, annars står alla stilla hela tiden! Ha det så kul med de hjälplösa fienderna!

[Skriv ut]