Fuska.nu

Fusk till Vigilante 8: 2nd Offense på Nintendo 64 från www.fuska.nu.
Inskickat av Minder7 den 2004-08-26

För att möta utomjordingen från Jupiter på Arizona Metor Site banan.
Så ska du förstöra observatoriet uppe på kullen.Efeter en liten stund hoppar bilen plötsligt till åk upp till meteror hålet där ser du ett jätte ägg. Förstör det med vanlig machine gun så kommer en jätte myra som skuter laser strålar ut!

Ps.om du dödar den kommer ett nytt ägg.Ds

-----

Om du vill ha mycket specialar vapen åk då in i sjön i mitten där ser du en grön boll den e lite svår att se men titta bara noga.Där finns också en krokodil i sjön få krokodilen att äka på det gröna så kommer det en bur ner på den då flyger det ut en massa specialar lådor från Buren.

-----

För att lätt få specialare på Utah eller snö banan åk då ner för skid backen där uppe på kullen när du kommer ner ser du en Priss utelnings Sak hoppa genom den o du får 3 specialare

-----

För att få många specilare på pennsylvanian steel mill banan skut sönder dem stoppa de tågen det kommer specialare ur dem när dem e sprängda!

Ett annat sätt är att åka upp i järn smältnings huset och åka upp för den lilla backen där inne där ser du en stor magnet kör under dig så drar den dej till en specialare!

[Skriv ut]