Fuska.nu

Fusk till Häst & Ponny: Min häst på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2008-08-24

När du har tvättat din häst med svampen, glöm inte att torka den med handduken. Annars kan den få svamp.

Klicka på tangenten "M" så kommer en karta fram. Där står det även ställen du kanske inte upptäckt.

Om du har ett föl och vill att den ska gå i passage i hagen (vilket jag tycker är väldigt gulligt) så gå till tävlingsängen, och vänd direkt efteråt. Då kommer den gå i passage vägen hem med dig, och du ställer ut den i hagen, går den ibland i passage och i stallet håller den in huvudet (väldigt vackert).

Ibland får jag "tråkigt" på spelet, man blir helt enkelt trött på att bara rida, handla, mocka eller rykta. Därför har jag några tips när man vill att tiden ska gå, eller om man vill att ens föl ska bli äldre så att man kan börja rida.

Efter ett tag blir hästen vuxen och du kan börja rida den. Om du rider bakom stallet, över en bro, kommer du till ett staket. Ser du att det är som en grind eller något? Den kan du hoppa över, så kan du rida en jätte mysig väg med mycket tidsfördriv på dagen vilket kan vara bra ibland.

Till sist ska jag bara tipsa om att man kan skriva roliga berättelser i dagböckerna. Jag hade till exempel gjort en häst med en ägare som var en kille, och en som hade en tjej. Jag skrev om att båda var hemligt förelskade i varandra. När spelet blir tråkigt är det altid en rolig sak att pyssla med! Man får också kolla så att dagarna stämmer, man kan ju inte skriva att dem pratade på den tredje dagen på tjejen, och kanske att dem pratade den tionde dagen på killen istället.

[Skriv ut]