Fuska.nu

Fusk till New Super Mario Bros. på Nintendo DS från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2008-08-22

Gör detta för att svamphus ska stå kvar hela tiden. Det kommer också att vara två stjärnor när man väljer fil.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

För att få det så måste man klara ALLA banor. För att få fram vissa banor måste man hitta en annan väg som leder till ett annat mål med röd flagga istället för svart på banan innan eller bredvid. Ett exempel är på andra banan där man kan gå in i ett annat rör i slutet av banan bakom det första. Där kan man också hitta ett stjärnmynt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

För dig som har svårt att hitta stjärnmynt i sista slottet här kommer det

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Det första myntet är i rummet efter man går under lågan som man måste vara liten eller springa och ducka för att kunna komma under. där är det lättare att gå förbi myntet och vända uppochner på rummet så flyttas myntet också ta sedan myntet på ett enklare sätt.

Det andra myntet är direkt efter det första. Fast man måste först ha tryckt på ett ? i rummet efter man första gången vänt uppochner på rummet. då kommer det fram en plattform som leder till ett rum med myntet i.

Det sista myntet är precis vid boss dörren. Man kanske kan tro att man måste bli liten fast det är bara att springa från dörren till myntet och ducka så att man glider under till det sista myntet.


// Extrakoll

[Skriv ut]