Fuska.nu

Fusk till 2006 FIFA World Cup på GameCube från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2008-03-25

Om du är nybörjare i spelet så kanske det inte alltid är så lätt att spela.
Här har vi lite tips.

1. Istället för att göra en en-mans show så är det bra att passa sig fram. Lär dig hur man passar och använd olika långbollar, långpass, djupledsbollar m.m. Då är det bara att passa sig fram till straff området. Men passa bara inte för mycket. Om du passar dina medspelare överdrivet så blir det lätt att motståndaren tar bollen.

2. Då när du har lärt dig att passa fram till målet så är det ju bra att lära sig skjuta.
Håll inte inne skjut knappen för länge. Då seglar bollen bara långt över målet. Tryck bara in skjut knappen lite hastigt och du får en hård och låg boll. Håll in knappen en aning längre och du får ett litet högre skott.
Men när är det läge att skjuta då? När du har en lucka och är i relativt bra riktning till målet. Kom bara ihåg att sikta åt det hållet som du vill skjuta.

3.Om du inte bara vill skjuta så går det ju att dra in bollen innanför straffområdet. Gå ut lite åt kanterna och skjut en hög djupleds boll. Så brukar det finnas en flitig medspelare som kan nicka in bollen. Men kom ihåg, vänta inte med att slå bollen, spelaren kommer in springandes helt fri. Tillskillnad om du väntar och han kommer dra på sig 1-2 försvarsspelare (för det mesta).

4.Dribbla är inte det lättaste. Men som du kanske vet så dribblar man med ”Shift”. Var lite fantasi full och tricksa med piltangenterna och andra knappar så kanske du gör en jätte härlig fint. Vem vet.
Dock är det ganska svårt att gå förbi spelare i en match, tyvärr.

Hoppas ni har nytta av mina nybörjar tips! Lägg gärna en kommentar.

[Skriv ut]