Fuska.nu

Fusk till Counter-Strike: Source på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av runescape_17 den 2008-03-25

Här kommer en guide till hur man gör en spraylogga! Och sen en guide om hur man gör en Server.

För att göra en spraylogga behöver du en bild. Vilken som helst! Sedan sparar du den i vilken mapp som helst (Tips: Ta någon mapp som är lätt att hitta). Sedan startar du upp CSS. När du är i menyn klickar du på "Options", och sedan klickar du på "Import spray". Du letar upp mappen där du sparade bilden, och dubbelklickar på den. då kommer den upp som din nuvarande spray. Om du sen ändrar, så finns den kvar bland valen där dom som finns i början är.
Jag fattar inte varför alla skriver att man behöver ladda ner en massa program och spara i speciella mappar. För om du gör så här, så går det jättefort.


Och nu kommer en guide om hur man gör en server.

Det finns två olika sortes servrar, en som man kan göra i "Create Server" och en som heter "Dedicated server". En som man gör på Create, kan ingen annan komma in i, förrän du skriver sv_lan 0.
En dedicated server måste du ha ett program för att göra, som man laddar ner från Steam. Man går in på Steam, går sedan in på Tools, och högerklickar på Source Dedicated Server, och väljer Install. Skillnaden är inte så stor, det har något med Rates, och Rcon, och några saker till. Jag har inte riktigt fattat det där än.
Det är bara det man behöver veta i stort sett, resten klurar man ut jättelätt, annars är det bara att skriva mess till mej med frågor.


Jag kan också bara ta och skriva hur man får upp console.

Man går in på Steam, klickar på My Games, högerklickar på Counter-Strike: Source, går in på Properties. Sedan går man in på Set Launch Options, och skriver:
-console
Och sen OK. Då kommer console att vara uppe i menyn när du startar upp CSS.
PS. Klickar du bort den måste du starta om CSS

Det var allt för denna gången, jag kommer säkert att skriva mer fusk till just CSS, och fråga gärna om det är nåt.


//runescape_17

[Skriv ut]