Fuska.nu

Fusk till Ringarnas Herre: Slaget om Midgård II på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2008-04-01

För en del kan det vara lite tråkigt att det inte finns koder till det här spelet. Då kan jag tala om att det finns (tycker jag) ett enklare sätt att fuska på, om man har problem mot botar (rekommenderas inte multiplayer). Det som krävs är ett program, ArtMoney, som är mindre än en MB, och finns att ladda ner här:
http://www.gameburnworld.com/dl/dl3/dl.php?file=ArtMoneyv6.26.zip

Klicka på länken "Click To Download File".
(Varning för spam på sidan, så var försiktig med vad du klickar på annars.)
Filen är komprimerad, men i .zip, som brukar gå att öppna direkt i Windows (XP i alla fall).

Öppna filen och installera programmet. Sen är det bara att öppna det, samtidigt som du kör BFME2.
Starta ett nytt spel, pausa och kom ihåg hur mycket resurser du har, tryck sen Alt + Tab (tangenten nere till vänster och den med pilar ovanför Caps Lock), så att ArtMoney kommer upp. Välj processen för Slaget om Midgård 2 och klicka sen på "Search" och skriv in så mycket resurser du har efter "Value".
Fortsätt spelet tills du har mer eller mindre resurser än det du sökte på. Växla till ArtMoney igen och tryck "Sieve" den här gången. Skriv in det nya värdet för hur mycket resurser du har. Gör om det senaste (med "Sieve") tills det är tre eller mindre adresser i menyn till vänster. Tryck då på den gröna pilen och ändra alla siffror under kolumnen "Value" till så mycket resurser du vill ha (till exempel 250 000). Alla ska ha samma värde. Fortsätt spelet, och märk att efter ett tag har du ungefär 250 000 i resurser.
Funkar också på kraftpoäng, så att du kan använda jättebra krafter efter tio minuter!
Kom ihåg att "Search" bara används när en ny sak ska ändras.

Det går också att använda det här när man gör en hjälte, på de poäng man har att sätta ut till bland annat rustning och kraft, men då ska man nog inte ändra värdet till mer än så mycket poäng man har i början att sätta ut. Det är bättre att ändra flera gånger!

Hoppas att det var till någon nytta, och att någon förstod :P!!

[Skriv ut]