Fuska.nu

Fusk till Lost in Blue 2 på Nintendo DS från www.fuska.nu.
Inskickat av Coris den 2008-03-13

Oljetrumman:
Om du vill ha oljetrumman (som kan rymma upp till 30 vattenflaskor) så ska du göra så här:

Du går till djungeln. Nära där finns en strand, vänta tills en tsunami kommit, sen går du dit och plockar upp ALLT som finns där, eftersom det är så många saker så får du välja att ta bort många allt eftersom sen. När ALLT är upp plockat så går du in i den lilla grottan där i närheten (som man kan drickavatten vid), sen går du tillbaka igen och där ska det sedan finns en oljetrumma!!


Gömda rum i ruinerna:
Om ni/du har kommit så långt att du har hittat till ruinerna så finns det ett litet trick att komma till de "dolda" rum som man kan se på kartan på den övre skärmen. Gör så här:

Om du har dödat ett större djur så finns det ibland lite fett kvar. Gör en "torch" (lykta) och gå in i ruinerna. Om du tittar på väggarna så ska du kunna se en sorts "knapp" där en lykta har kunnat funnits förut. Sätt lyktan där och rummet bakom väggen kommer öpnnas.


Bygga nytt hus i djungeln/ nära ruinerna:

Du kommer att kunna bygga två hus i spelet. En i/nära djungeln och en nära ruinerna. Husen byggs i sju steg. Allt material som kommer att behövas är:


Steg 1:

4 rep
4 log

Steg 2:

4 rep
4 log

Steg 3:
4 rep
4 log

Steg 4: (jag är lite osäker om det är 4 eller 3 rep/log nu men ta 4 för säkerhets skull)
4 rep
4 log

Steg 5:
4 rep
4 log

Steg 6:
4 rep
4 log

Steg 7: (sista steget)
4 rep
4 log
10 löv

När ni ska bygga så måste ni titta noga hur pinnarna ska sitta. Ibland går det inte men fortsätt vrida och vänd på dem så ska det funka tillslut. Tips: titta på "markeringarna" på pinnarna som finns i de sista 3/4 stegen.

Hoppas fusken hjälper.

[Skriv ut]