Fuska.nu

Fusk till Dead Rising på Xbox 360 från www.fuska.nu.
Inskickat av Slipknotjim4 den 2007-11-14

Ni vet säkert redan tricker med Paul hur man får hans molotovs. Men det finns också ett annat trick. Det finns en tjej som Sean (Psykopat, ledare över dom med gröna masker och gula regnkläder eller vad det nu är) gömmer i biosalen. När du har besegrat han så få du en nyckel det finns en dörr längst nere till vänster öppna en så finns det en tjej där inne. Rädda hon och ta henne till Security room. Sen så ringer Otis och säger att hon vill dig nåt. Hon vill att du ska fota henne gör det du får typ 5 000 - 10 000 pp för varje foto man gör ( tror jag ) och hon vill att du ska fota henne många gånger.
- - - - - -
Om man vill låsa upp lasersvärd måste man överleva 5 dagar i survive mod.
om man vill ha lättare med det, så har jag ett litet tips, Samla på dig så mycket mat som möjligt och sen ta alla 3 health böcker. då får man 200% mer liv från maten. En av böckerna ligger vid cliffs affär som heter Crislip's Home saloon. Du ska inte gå in i affären men om du gå till vänster om affären fortsätt längs den vägen så ser du en dör öppna den och ta den boken som heter Health eller vad dom nu heter. Sen finns det en i Entrance plaza om du ställer dig vid ingången där alla zombie kommer i från ta den högra trappan uppåt den bok affären finns brevid sport affären så gå in i affären. gå längst in sen tar du höger, ( tror det var höger om inte leta i affären) där finns en annan bok. sen finns det en bok till i Paradise Plaza. i den bok affären finns det en till Health bok så om du har gjort som jag sa ska det bli MYCKET MYCKET enklare och överleva. Börjar det bli lite om mat så gå runt och kolla efter andra överlevande dom brukar ha Pizza och Kött dom ger dig mest. Försök hitta mjölk eller Juice dom ger dig Mycket när du har alla dom 3 böckerna. Och drick inte eller ät inte när du har fått bort 3 rutor drick helst nä du har 1 livruta kvar då får du fullt igen och gör så hela tiden tills du har ont om mat.Ställ dig på ett ställe där zombie inte kan komma up typ i någon bok affär med dörrar i gå in och stäng dörren och stå där hela tiden tills du får ont om mat dom kommer inte kunna komma in där. Om jag har skrivit nåt fel eller ni inte fattar så mejla eller kommentera ;)
- - - - - - -
Om du vill få Mega buster så måste du döda 53 594. Om du vill ha lätt med det så gå direkt till parken och till vänster om North plaza ( En rätt lång bit till vänster tror jag ) där finns en väg, gå hela den vägen och sen kommer du till en parkering. Ta den röda bilen och kör ner i tunneln. Kör till vänster hela den vägen sen kör du till vänster igen så är där en hel cirkel med zombiesar kör i den lite backa och så sen kör du tillbaka så gör du så tills du har fått det Achievement Zombie Genocider. Sen så när du har kört klart tills helikoptern hämmtar dig gå och spara direkt när du har fått Zombie Genocider. Och dö helst inte efter du har klarat det för jag vet inte riktigt om du får det då. Men när du har klarat det så startar du ett nytt 72 Hour mode. Så finns det i Security room. Det är jävligt drygt men så är det, vill man ha det så får man stå ut med det :P :D. mejla eller skriv i kommentar om ni inte fattar eller om ni vill ha hjälp med något annat.
- - - - - - -
Om man vill låsa up lasersvärd måste man överleva 5 dagar i survive mod. Om man vill ha lättare med det, så har jag ett litet tips, Samla på dig så mycket mat som möjligt och sen ta alla 3 health böcker. Då får man 200% mer liv från maten. En av böckerna ligger vid cliffs affär som heter Crislip's Home saloon. Du ska inte gå in i affären men om du gå till vänster om affären förtsätt längs den vägen så ser du en dör öppna den och ta den boken som heter Health eller vad dom nu heter. Sen finns det en i Entrance plaza om du ställer dig vid ingången där alla zombie kommer i från ta den högra trappan uppåt. Den bok affären finns brevid sport affären så gå in i affären. Gå längst in sen tar du höger, ( tror det var höger om inte leta i affären) där finns en annan Health bok. Sen finns det en bok i Paradise Plaza. I den bok affären finns det en till Health bok så om du har gjort som jag sa ska det bli MYCKET MYCKET enklare och överleva. Börjar det bli lite om mat så gå runt och kolla efter andra överlevande dom brukar ha Pizza och Kött dom ger dig mest. Försök hitta mjölk eller Juice dom ger dig mycket när du har alla dom 3 böckerna. Och drick inte eller ät inte när du har fått bort 3 rutor drick helst nä du har 1 livruta kvar då får du fullt igen och gör så hela tiden tills du har ont om mat. Ställ dig på ett ställe där zombie inte kan komma up typ i någon bok affär med dörrar eller något sånt. Gå in och stäng dörren och stå där hella tiden tills du får ont om mat dom kommer inte kunna komma in där. Om jag har skrivit nåt fel eller ni inte fattar så mejla eller kommentera ;). Jag menar inte stav fel för det finns där nog en massa :P.

[Skriv ut]