Fuska.nu

Fusk till Halo 3 på Xbox 360 från www.fuska.nu.
Inskickat av SpelTim den 2007-11-01

På banan "The Covenant med de tre tornen så ska man när man har kommit till det tredje tornet och har fått en tank,så ska man ta tanken och skjuta sönder den vänliga phantomen när arbiter är där inne.
Sen ska man döda alla kompisar(se till att alla är döda).
Sen ska man göra så att arbiter hoppar in i gunner seaten på tanken,senska man klara allt till man kommer tlll ljusbron då kommer ju en vänlig phantom som släpper av arbiter,och om du har gjort rätt så har den första arbiter följt med dig till ljusbron. Då finns det 2:st arbiters.
Det är roligt när man möter alla brutes och grunts i byggnaden.

---------------

Hur man får eXo arm: Man ska köra 2 player på last resort på forge.
Man ska göra så att en missile pod ligger så att båda ska ta upp den.
Sen när man har gjort det så ska en vara monitor och en ska vara en människa/elite och då ska ni båda ta upp den samtidigt (den som är gubben ska starta en mikrosekund föra monitoren) så om ni har gjort rätt så ska armarna sitta bakom kroppen. (det vill säga i eXo form)

Om ni vill ha en arm så ska den som är människa/elite trycka på B för att slänga bort missile poden. Den som styr människan/eliten ska nu se att han har vapnet som man hade innan man tog upp missile poden.
Den som är monitor ser att den som var en gubbe inte har något vapen och bara en arm.kan hända att man blir onsynlig för en liten stund och människan/eliten är odödlig för skott(kan dö av explotioner) och vapnet som player 1 har tar inget i skada.

Om ni inte vill ha någon arm på människan/eliten så ska ni när ni har fått armarna i eXo form så ska eliten dra till sig vapnet genom att hålla inne R och dra neråt på gå knappen(låter kanske fult men det får duga)
så att armarna slits av. Döda helst inte player 1 för då kommer allt att hacka sönder.

[Skriv ut]