Fuska.nu

Fusk till Hamtaro: Ham-Hams Unite! på Game Boy från www.fuska.nu.
Inskickat av HTF den 2007-08-08

Här berättar jag lite om alla karaktärerna i klubbhuset!

Bijou: Hamtaro är kär i henne. Bilou är från Frankrike och älskar blått och vitt. Och hon älskar glitter saker. Som tjej så hatar hon insekter. Speciellt spindlar. Hon hittar du i Acorn Shrine.

Boss: En stor hamster som mest av allt brukar vara lortig. Han gräver mycket och är ganska glömsk. Han finns i klubbhuset från första början.

Cappy: Denna hamster älskar hattar och mössor. Försök att snacka med han när han tänker på en hatt. Man får ingen kontakt. Han finns på Ruins.

Dexter: Dexter kan vara lite jobbig. Han är kär i Pashmina och har en tavla på henne i sitt rum. Men hans bror Howdy är även kär i henne. Dexter gillar att va fint klädd med fluga och så. Denna smarta hamster är annars snäll. Han finns i Sunflower Market.

Hamtaro: Huvudpersonen eller huvudhamstern. Detta är hamstern som du är.

Howdy: Howdy kan vara lite jobbig. Han är kär i Pashmina och har en tavla på henne i sitt rum. Men hans bror Dexter är även kär i henne. Howdy gillar att städa och ha ordning på sitt rum. Denna kinesiska hamster är annars snäll. Han finns i Sunflower Market.

Jingle: Den här populära hamstern älskar musik. Han kan spela alla olika sorters låtar. Från romantiska till tragiska. Han är aldrig ovän med nån hamster och är alltid lugn och avslappnad. Han hittar du i Sunflower Elementary.

Maxwell: Den smarta! Maxwell gillar böcker och har stort sinne för humor. Han bara älskar när Howdy och Dexter bråkar med varann. Ganska oförsiktig också. Han hittar du på Acorn Shrine.

Oxnard: Glupsk och lömsk. Det beskriver vi Oxnard. Han älskar solrosfrön. Han ljuger ibland och är ganska glömsk han med. Han hittar du i Sunflower Park.

Panda: Detta är en hjälpsam hamster som älskar att hjälpa. Han älskar att laga söndriga saker så ibland så tar han sönder saker för att laga dem sen igen. Och mest av allt så älskar han att hjälpa. Han hittar du i Sunflower Elementary.

Pashmina: En hamster med stil. Hon älskar sin scarf och hon skulle inte veta vad hon skulle göra utan den. Hon är stora syster till Penelope. Och hon är jagad av tre killar som gillar henne. Du hittar henne i Sunflower Park.

Penelope: Penelope är en liten hamster ( den minsta ) som alltid bär en filt på huvudet. Han är lille-bror till Pashmina. Penelope älskar andra djur. Hon hittar du i Ruins.

Snoozer: Den här hamstern som alltid är trött sover alltid i en strumpa. Han är knappt vaken men han snackar mycket i sömnen. Han lär ofta ut lite hemligheter när man snackar med honom. Även när han blundar och sover så har han reflexer ifall man gör Tack-Q på han. Han hittar du i klubbhuset.

Stan: En tjejtjusare. Han stöter på Pashmina och Bijou. Hans stora syster Sandy skäms ibland över han. Stan finns inte ofta i klubbhuset för han springer ibland iväg och raggar tjejer. Annars så är han och snackar franska med Bijou eller letar efter Pashmina i klubbhuset. Stan hittar du på Sky Garden.

Sandy: Sport och dans är Sandys intresse. Hon gillar att mingla med vänner och dansa. Hon har en lille bror som ofta är jobbig och svår att snacka med. Men innerst inne så älskar hon honom som en lille bror. Hon brukar ofta vara barnvakten åt honom. Hon hittar du på Sky Garden.

MVH / HTF

[Skriv ut]