Fuska.nu

Fusk till Okami på Playstation 2 från www.fuska.nu.
Inskickat av bordert den 2007-08-04

Ett litet tips för ni som har kommit till Sei-an city för första gången.

Notera: Jag kommer inte beskriva så mycket av stan eller om invånarna och vad de vill. Därför kan det vara förvirrade för er som inte har kommit till staden än. Jag vill helt enkelt undvika spoilers så mycket som möjligt.

När du kommer in i Sei-an city så kommer du med en gång att se en grön dimma som täcker hela staden. Du kommer även att se att nästan alla invånare ligger/kryper på marken för att de har blivit sjuka av dimman. Gå runt och prata med alla du ser för att få en vink om vad som har hänt. Efter det ska du gå fram till Tool Dealer och köpa fiskespöet "Blinding Snow". Du kommer få användning av det senare. Sen ska du gå till nord-västra delen av staden för att möta Naguri. Efter att ha pratat med han ett tag så ber han dig om hjälp. Han vill att du, tillsammans med han, ska gräva djupt ner i marken för att komma åt vattnet från havet. På så sätt så kommer vattnet att spruta upp från marken och kanalerna i staden kommer att vara fyllda med vatten igen. Gör exakt samma sak med Naguri som du gjorde med Mr. Bamboo i Sasa Sanctuary. Du kommer väl ihåg grävningsspelet? Ja, klart du gör.
Iallafall, när vattnet väl är tillbaka så ska du gå till Aristocratic Quarters för att möta "Wandering Warrior Monk Benkei". Prata med han och ge han sen "Blinding Snow". Nu är det bara att fiska igen, precis som i Agata Forest. När du väl har fått upp fisken som Benkei letade efter kommer han att fixa bron så att du kan passera.
Du kommer att möta Waka, prata med han och gå sen vidare in i huset framför dig. Där inne står Priestess Rao som är villig att hjälpa Amaterasu. Men! Hon har tappat sina "Prayer Slips" och utan de kan hon inte göra nånting för att hjälpa Ammy. Gå ut genom dörren bakom henne och sedan in i byggnaden där den gröna dimman kommer ifrån. (Du kan inte missa den.) Gå in där och hämta Raos "Prayer Slips" som ligger längst bort i högra hörnet. Ta de tillbaka till Rao som nu kan hjälpa dig på ditt äventyr.
Det var allt för nu, hoppas det var till hjälp!//bordert.

[Skriv ut]