Fuska.nu

Fusk till Diablo: Hellfire på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Kigsz den 2007-07-13

* Duplicera saker:
När du är i staden, gå in i din Inventory och högerklicka på ditt Guld. Tryck på 1 för att lägga 1 Guldmynt på en ledig plats och släng sedan den saken som du vill dubbla (vapen, elixir, guld...). Gå sedan tio steg bort från den slängda saken. Klicka sen på den slängda saken, men samtidigt som du plockar upp den, tryck på I för att öppna Inventory. Däri ska du välja Guldmyntet och om du gjort rätt så ska Guldmyntet omvandlas till den saken som du slängde på marken.

Obs! Släng bara en sak på marken, aldrig två!

* Få tillgång till några gömda saker i Hellfire:
Först och främst måste du ha både Diablo och Hellfire installerat på din dator. Du måste även ha laddat ner zipfilen som innehåller filer såsom command.txt, hf101.exe och hellfrui.dll (i dagsläget kan du hitta den på bland annat DiabloWiki). Kör sedan hf101.exe-filen och följ anvisningarna där.

Extrahera (packa upp) sedan filerna hellfrui.dll och command.txt till din Hellfire-mapp (har du inte ändrat sökvägen borde den finnas på C:/Sierra/Hellfire). Grattis. Du har nu låste upp följande saker:
- Klassen Bard (snarlik klassen Rogue)
- Klassen Barbarian (snarlik klassen Warrior)
- Celia and Theodore-uppdraget
- The Jersey's Jersey-uppdraget
- Complete Nut (istället för Lester the Farmer)
- Multiplayer (enbart i vissa fall)

* Flytta din karaktär från Diablo till Hellfire:
Du kan flytta din karaktär från Diablo till Hellfire genom att först gå in i den mapp där du har Diablo installerat (förmodligen något i stil med C:\Program\Diablo eller C:\Program Files\Diablo). Hitta där filen som slutar på .sv (kan heta något i stil med single_0.sv). Kopiera den filen och gå in i din Hellfire-mapp (förmodligen C:/Sierra/Hellfire). Kopiera in din fil och ändra filändelsen till .hsv, alltså single_0.hsv. Där finns förmodligen en fil med detta namn sedan innan. Det är din nuvarande Hellfire-karaktär. Du kan antingen kopiera över den filen eller döpa om den. Jag rekommenderar att du tar bort den gamla filen.

När du nu startar Hellfire nästa gång ska din Diablo-karaktär vara spelbar. Tänk på följande:
- Din karaktär har alla attribut och samma level som den var på Diablo
- Dina magier är kvar
- Genvägarna till level 5, 9 och 13 från staden är kvar (om du öppnat dessa innan i Diablo)

Men:
- Du har inga av dina saker kvar (alltså rustning, hjälm, sköld osv.) förutom dina pengar
- Inget uppdrag är avklarat, utan det blir som du startar om
- Hela din karta är rensad och alla fiender är tillbaka

[Skriv ut]