Fuska.nu

Fusk till The Legend of Zelda: Twilight Princess på Nintendo Wii från www.fuska.nu.
Inskickat av EsMatic den 2007-01-20

Om du har klarat alla templen och är så lång att det är dags att möta Ganondorf så finns det flera saker som kan vara mer roliga att göra än att bara klara ut spelet.

Som du borde veta så finns det två olika sten broar som är borta. Den ena är vid västra sidan av hyrule castle och sedan finns det en nordwest om Kakariko village. Om du går dit och dödar de tre svarta fienderna så för du en portabel dit. Sedan går du vidare till hyrule lake och så tar du kanonen till öknen. Nästan hela vägen bort i sydöstra hörnet hittar du en sorts "klippa" där det sticker upp en stor sten ur som ser nästan ut som ett torn. Om du klättrar upp dit och möter de tre svarta fiender som finns där så har du en portabel dit med. Sedan teleporterar du stenen som ser utsom ett torn till det förra stället du mötte tre svarta fiender så blir bron hel igen. Efter att du gjort det så sticker du tillbaka till där du hittade bron så är det en nedgång till ett slags "tempel". I "templet" kommer du möta sammanlagt fem stycken fairies. När du har klarat hela "templet" kommer du till den sista (den femte fairyn) så ger hon dig "fairy tear" vid vilken "fairylake" som helst i spelet om du pratar med henne. Om du har klarat hela "templet" så finns det även fairys vid varje "fairy lake".

(Obs! Detta är hyffsat svårt. Det kan vara användbart att ha "magic armorn" för att klara det och även två stycken flaskor med fairys!)

[Skriv ut]