Fuska.nu

Fusk till The Legend of Zelda: Ocarina of Time på Nintendo 64 från www.fuska.nu.
Inskickat av Zelda den 2004-07-30

Hur får man Big Goron Sword:

Av tjejen i Kakariko där Link samlade in hönsen som liten, får han som stor ett ägg efter att ha pratat med henne. För att ägget ska kläckas, får han vänta ett dygn (tills det blir morgon nästa dag), så ett tips är att spela Sun's Song två gånger. Nästa mprgon har ägget blivit en höna, och med den ska Link väcka Talon som ligger och sover i huset längst ner i byn. Efter att Link väckte den sovande Talon så får han en blå kyckling (Cojiro) av tjejen han fick ägget av.

Hon berättar sedan om hennes bror som gillar kycklingar. Honom hittar du i den förlorade skogen (Lost Woods). Link beger sig till skogen och precis till vänster hittar han pojken som ger Link Mögelsvampen.

Denna svamp ska Granny ha, som du hittar i Potion Shop i Kakariko village (Du kommer till den shopen efter att ha gått igenom en annan shop) Men du får skynda dig, hon ska ha den innan en viss tid. När du ger den till henne så får du Moderdrycken, som du ska ta med till killen i skogen men han är inte där,han möter istället en flicka som ger honom sågen som hon hittat,sågen ska Timmermännens Chef han blir så glad över sin såg som han fått . Han ger Link den trasiga Goron svärdet som link genast ger Biggoron,somhar lava damm i ögonen,så han ger link ett papper som han ska föra till Zoras kung,som ger honom en groda den ska link ta till Labratoriet i Lake Hylia, där link äntligen får medlet av gubben i labbet,Som link tar med sig till Biggoron där han får Certifikat för svärdet som blir hel om 3-Dagar

[Skriv ut]