Fuska.nu

Fusk till Battlefield 2142 på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av ponte11 den 2006-12-29

Det här är en guide som hjälper dig att stiga i graderna.

För att få extra poäng kan du ta nålar, utmärkelser och band:
För att få bronsutmärkelserna för dom olika vapenslagen ska du döda minst 12 st på en runda. Då får du 40 poäng men du kan bara ta den en gång.
För att se vad du ska göra för att få andra utmärkelse så trycker du på BFHQ och sedan på utmärkelser tryck sedan på den utmärkelsen du vill ta och då står det vad du ska göra för att få den.

För bronsmärken får du mellan 20 och 40 poäng.
Om du tar ett silvermärke får du 500 poäng och guldmärken ger dig 1 000 poäng.

Banden är lite svårare att ta och dom varierar väldigt mycket i belöningspoäng du får allt ifrån 20 till 2 000 poäng för band.

Nålar kan du ta hur många du vill av men dom ger även mindre poäng. Stridsnålen ger 5 poäng och du ska då döda 5 i rad, krigshjältenålen ger 10 poäng och du ska då döda 10 i rad, titanförsvarsnålen ger 20 poäng och du ska då döda 8 st totalt i din egen titan. Det finns många fler nålar du hittar alla under utmärkelser i BFHQ menyn.

Som gruppledare kan du få gruppchefs poäng om gruppen utför dina order eller kämpar bra. Alla som din grupp dödar i närheten av din order kommer att fylla på mätaren i det vänstra hörnet när den mätaren är full så får gruppen en fält uppgradering och får välja en valfri uppgradering som varar så länge som man är kvar på servern.

Om du vill ha fler tips så kontakta mig mitt namn i BF 2142 är Sweden91, men här på Fuska heter jag ponte11

[Skriv ut]