Fuska.nu

Fusk till Grand Theft Auto: Vice City på Xbox från www.fuska.nu.
Inskickat av _Xerox_ den 2006-11-24

Om du vill ha en flygsak som man har på ryggen (kallas också för Jetpack) så ska du först gå till Polishuset. Gå sedan höger i första rummet. Gå in i rummet.

Sedan så har du ett skrivbord till vänster, ställ dig till vänster om skrivbordet och sping emot väggen (du behöver inte springa med A). Så kommer det låta som det gör när man tar upp vapen.

OBS. Det var min kompis som kunde detta, så lärde han mig!

---------------------------

Detta kan säkert redan dom flesta men jag vill hjälpa nybörjare och jag struntar i dom som redan kan det så var snäll och inte skriv något elakt om detta nu kommer fram på fuskasajten.

Tips Nummer 1:
En cool sak du kan göra om du har lite liv är att du kan ta t.ex. en bil eller en cross och tuta på gatan om du ser en hora och då kommer hon ställa sig och snacka med dig och kolla in i fönstret och sen hoppa in om du har tur. Sen är det bara åka till en mörk plats och stå där ett tag så börjar bilen gunga (jag vill inte säga varför jag tror du vet det själv :P) Sen får du fullt liv, kan till och med få mer än 100 liv.

2. Om du tycker det är jobbigt att åka och spara hela tiden så kan det vara bra att köpa ett ''HUS'' nära uppdragsgivarna så slipper du åka så långt och spara hela tiden.

3. Tips/Fusk

När du är i en båt på vattnet så ska du leta efter en speciell bro (den är röd) jag vet att det finns flera broar med denna är röd nära första stan. Du kommer hitta den.

Under den bron så ska du åka till vänster om bron (alltså till vänstra delen av bron). Sen så ska du stanna båten. Släpp ratten genom att trycka på ''Y'' så du kan hoppa och röra dig.

Nu ska du hoppa in i bron. Helt enkelt: Stanna bron mot den vänstra broväggen hoppa mot bron så kommer du komma in på ett ställe. Låter knäppt, men ni kommer klara det efter ett par gånger.

Där inne kommer du se en ''lucka'' på marken som står öppen. Gå ner i den. Jag brukar kalla det för ViceCityKloaken. För att luckan leder nämligen under staden. När du är där nere så händer en massa saker kan bara säga att du kommer komma till en till lucka sen (vart den leder säger jag inte, jag säger inte heller vad du kommer upptäcka där nere för då blir det ju inget kul för er!)

/ _Xerox_

[Skriv ut]