Fuska.nu

Fusk till Habbo på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Jojjojohanna den 2006-03-07

Lite tips på spel och tävlingar:


Fallande möbler:

När bara du och en annan person är kvar brukar det ju vara en ruta emellan. Då när stolen sätts ner så tryck flera gånger än en så sätter du dig snabbare. Men ibland kan den andra också trycka flera gånger och då finns det risk att du inte hinner före men man hinner oftast först då.


Race:

Du har säkert flera gånger undrat hur alla kan "gå" på stolen utan att sätta sig. När ägaren säger 321 gooo eller liknande ska man ju trycka på stolen så snabbt som möjligt. Och jag brukar gensat flytta upp muspekaren till den andra stolen så fort som möjligt. Men när du är på den sista rutan innan stolen så tryck redan då på den andra då "går" du bara på stolen. Men kom ihåg: bättre att trycka för sent än för tidigt för annars så vänder din habbo av för tidigt och då räknas det ju som fusk.


Nummer race:

Vid nummer race handlar det ju mest bara om tur men jag rekommenderar att sätter dig på den stol som har nummret som är ditt turnummer. (Men det kan du ju bara om ditt turnummer är nummer 1-6) Jag gjorde det och då vann jag faktist!


Hoppas att dom här tipsen kan kom till nytta för er!

[Skriv ut]