Fuska.nu

Fusk till Nintendogs: Chihuahua and Friends på Nintendo DS från www.fuska.nu.
Inskickat av Sonicmaster den 2006-01-07

Lite Andra Tricks! ;)

Yla- vissla inte på hunden! (bara håll ögonen på den med camera märkningen)
Ibland kan man höra att en Hund i närheten Skäller eller att en Brandbil åker förbi, då börjar alltid en av dina hundar yla vilket blir en kedjereaktion som får dina andra hundar att göra samma sak.Det är bäst att du ser till så att din hund inte är trött på att lära just då för att de ylar händer inte ofta alls!!Märk hunden med camera märkningen och så fort du hör en hund/brandbil väsnas tryck på Tränings iconen och säg yla! du måste upprepa detta ett antal gånger vilket du kanske förstår tar lång tid!så bär alltid med dig ditt DS! PS.Camera märkningen kan du starta genom att trycka på bilden på din hund. :)

Stå på händer- OBSERVERA! din hund måste kunna Ligg och Tigg.Be din hund att ligga sedan tigga,Säg stå på händer när den äntligen förstår,detta är ett trick som imponerar på domarna!


Attack - Camera märkning! :) sätt camera märkning på hunden du vill lära detta trick, titta på när de leker,i fall din hund attackerar den andra så att den ligger på rygg och gnäller,Säg klart och tydligt attack!



Tigg Skak - Fattigt namn va? kunde inte komma på något bättre!-.-'

Din hund måste kunna tigg! ta tassen försiktigt och dra den nedåt jätte jätte lite! tills du ser att hunden hukar sig! kalla det tigg skak! men håll inte i tassen för långe, i denna position så blir den lätt irriterad!!



Rull skak- fattigt namn igen :/.. Ni fattar nog, Rulla runt och ta tag i tassen!




Saker som är lite speciella som bara kommer fram i discount shop sällan är:

Keyboard- spela musik på ett keyboard och dina hundar sjunger med.

Jerkey treat- Torkat kött godis.

Dog biscuit- Hund kex


Pull rope- Drag rep, När du har det så ta den från toys i supplies list, håll i den tills en hund biter tag i den, dra pekpinnen längst upp på touch screenet, då ska den hänga i luften, cirkla runt snabbare och snabbare över hela touchscreenet och efter en stund så FJONG!! din hund far iväg! XD elakt jag vet..



:D Några mer frågor?..

[Skriv ut]