Fuska.nu

Fusk till Fable: The Lost Chapters på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av bartsimpson1 den 2005-12-13

Hur får man de legendariska svärden/yxorna.

Avo's Tear: Klara Jack of Blades första gången men kasta i svärdet och prata med Guildmaster sen klara Fire Heart spelet sen gå till Maze's ställe och ta hans böcker och sen gå ner och ut på gården och läs på närmaste gravsten så får du det.

Sword of Aeons: Vinn över Jack of Blades första gången men behåll svärdet och hugg ner din syster.

The Harbinger: Få 7 i allt på Strength området och gå till Temple of Avo och dra ur svärdet ur stenen.

The Cutlass Bluetane: Fixa minst 14 i Combat Multiplier(mer rekommenderat, jag hade 78) sen gå till Greatwood Caves och prata med Demon Dörren och sök igenom kistan.

The Bereaver: Ge Demon Dörren i Necropolis alla dina Silver Keys.

The Sentinus: Ge Temple of Avo 100,000 guld minst.

Ronok The Axe:Gift dig med Lady Grey och gå till Demon Dörren i Grey House.

The Dollmasters Mace: Ha med dig Full Bright Platemail,(ca 30,000 kostar det.) och Full Bandit och Full Dark Will User och prata med Demon Dörren vid ingången till Bandit Camp, först med Bright Platemail, sen med Dark Will User och sist med Bandit Clothes.

Wellows Pickhammer: Köp en massa Crunchy Chicken sen går du till Demon Dörren vid Greatwood Gorge och ät dom vid honom och prata med honom och sök igenom kistan.

Orkons Club:Gå till Archon's Shire, sen gå mot utgången till Northern Foothills och när du kommer till en liten ispöl så gå på den och sök kistan som finns på slutet av den.


Hoppas det ger en liten känsla av vart dom finns. Det finns ett till men jag vet inte vad det heter man måste ha 15 nycklar och vara i Lady Greys Bedroom.

[Skriv ut]