Fuska.nu

Fusk till Pokémon Emerald på Game Boy från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2005-04-14

----------------
Upplåsbart:
----------------
Fånga GSC Pokémon på Safari Zone:
Efter att du har klarat Elite Four, gå till det uppgraderade Safari Zone. Inne i Safari Zonen, kan du nu fånga några GSC Pokémon som t .ex Houndour, Aipom, Stantler, Mareep, Miltank, och några mer GSC Pokémon.

Hur du får Johto start-pokémonen:
Först måste du ha fyllt hela din pokédex. Gå sedan tillbaks till Prof. Birch. Prata med honom. Han kommer då att låta dig välja en av Johto start-pokémonen: Chikorita, Totodile eller Cyndaquil.

National Pokédex:
Klara Elit Four. Sen kommer Prof. Birch att besöka dig, han kommer ge den till dig direkt när du går ut ur ditt hus.
---------------------------------------------------
Legendariska Pokémon:
----------------------------
Fånga Latias eller Latios:
Efter att du har klarat Elit-Four, gå till ditt hus och titta på TV (på nedervåningen). Efter du titta på den, så kommer din mamma fråga dig vilken färg det är på pokémonen. Om du svarar Röd, kommer du hitta Latias. Om du säger Blå, kommer det att vara Latios.

Mew i Emerald:
Du kan fånga Mew på Mirage Island. Mew kommer att gömma sig för dig. Efter att du har hittat honom, så kommmer han gå till attack mot dig. Han kommer att vara på Lv:30 så var redo.
-------------------------------------------------------------
Hemligheter:
-----------------
Okänd ny attack för Pichu:
OBS: Denna attack funkar bara i Emerald. Den har ingen effekt i Ruby/Sapphire/FireRed/LeafGreen.
Pichu kommer att lära sig en extremt kraftfull attack. Den här attacken heter "Volt Tackle". Den har en Bas Attack kraft av 120, pricksäkerhet av 100, och 15PP. För att få Volt Tackle till din Pichu, så behöver du först en tjej Pikachu som håller en Light Ball item. Använd sedan någon av dessa pokémon för att få ett ägg med tjej Pikachun: Ditto, Raichu (kille), eller Pikachu (kille). Inga andra pokémon funkar. Hämta sedan ut ägget och vänta tills det kläcks. Och inuti finns en liten Pichu med Volt Tackle attacken! Attacken finns fortfarande kvar om du utvecklar den till Pikachu och sedan till en Raichu.
------------------------------------------

[Skriv ut]