Fuska.nu

Fusk till Halo 2 på Xbox från www.fuska.nu.
Inskickat av piggis92 den 2005-02-21

På banan Metropolis har jag och en kompis hittat ett nytt vapen!!! Det stämmer, du läste rätt. Men det går nog bara att få i co-op (har inte lyckats ensam än).

När du börjar så måste du först över en bro, gå/åk över den, sen så kommer det lite Banshees, skjut ner alla utom en. Den ena spelaren ska gå in i tunneln och döda alla fiender där ALLA fiender (det är lättast då). Den andra spelaren ska under tiden underhålla Bansheen så den inte flyger iväg. När den spelaren som gick vidare har dödat alla fiender, så ska han komma ut igen. Sen ska ni försöka locka med er Bansheen in i tunneln (den kommer förmodligen att försöka flyga ut igen, men gå bara efter den en liten bit, sen när den vänder så spring ner, så kommer ni lyckas till slut. När ni lockat den hela vägen ner så när ni ska gå in i röret innan man kommer ut till snipern som står med ryggen mot en, så får ni skjuta av vingarna på Bansheen så den kommer in.
När ni kommit in i röret så får en gå framför och en bakom och när ni sedan kommer till checkpointen så kommer Eliten i Bansheen att försvinna och sedan nästan direkt efter så kommer Bansheen att försvinna, så när ni går igenom checkpointen så får båda spelarna snabbt trycka X.
Förhoppningsvis så kommer en av er att hoppa in i Bansheen.
Den spelaren som gör det ska sedan lyfta och flyga uppåt direkt sen kommer han att se två skyskrapor högt upp i luften med två broar som går mellan dem. I mitten av bron närmast dig är det någonting som ser ut som en Plasma Rifle. Det är en Scarab Gun!!!
Den har obegränsat med ammo så bara ha kul och skjut på!!!

[Skriv ut]